nlc.hu
Szabadidő

Íme a modell és a színész megismerkedésének pillanata

Édes fotók láttak napvilágot Palvin Barbi és Dylan Sprouse megismerkedéséről

Íme a kapcsolatuk kezdete.

Palvin Barbara és Dylan Sprouse hat éve találtak egymásra, és szép lassan Hollywood egyik legédesebb álompárjává váltak. Kapcsolatukat egy grandiózus esküvő keretében is megkoronázták. A világraszóló menyegzőt pedig nem máshol, mint Barbi szüleinek ceglédberceli birtokán tartották. Rengetegen együtt ünnepeltek a sztárpárral a nagy napon, ahol százharminc magyar és tizenhárom amerikai vendég vett részt. Dylan az esküvő után úgy nyilatkozott, hogy a magyar esküvők sokkal szórakoztatóbbak, mint az Amerikában levők, itt ugyanis sokkal több interakció és izgalom várja a házasulandókat és a meghívottakat, mint szülőhazájában.

Kétségtelen, hogy Barbi és Dylan tökéletesen egymáshoz illenek (Fotó: Getty Images)

Kétségtelen, hogy Barbi és Dylan tökéletesen egymáshoz illenek (Fotó: Getty Images)

Kapcsolatuk titka

Barbi és férje kapcsolatát a rajongók is imádják, véleményük szerint ugyanis tökéletesen passzolnak egymáshoz és a mai napig látszódik rajtuk az őszinte és feltétel nélküli szerelem. A modell a US Weely-nek korábban úgy nyilatkozott, hogy ő már az első pillanattól kezdve tudta, hogy egymásnak lettek teremtve. Azt sem tagadta egy másik beszélgetés során, hogy természetesen az ő kapcsolatukban is felüti néha a fejét a féltékenység, de ezt teljesen normális dolognak tartja, ugyanis mindketten sokat utaznak, így teljesen érhető dolog, ha néha azon izgulnak, hogy épp mit csinálhat a másik. Nehezen ment az összeköltözés is a szupermodell számára, aki a Vogue magazinnak úgy fogalmazott, hogy bár kemény együtt élnie Dylannel, összességében megéri és nagyon boldogok együtt.

Valentin-napi meglepetés

A pár első közös Valentin-napja is rendhagyó volt, amiről még egy korábbi parti keretében számoltak be.

„A sok munka mellett jólesnek az olyan napok, amikor lehetőségünk van lustálkodni. Az első közös Valentin-napunkon felvettük a kedvenc pizsamánkat, kerestünk egy receptet, ami mindkettőnknek tetszett, megfőztük, és egész nap a kanapén feküdtünk.”  – árulta el a modell a LifeMinute.tv egyik 2019-es felvételén, amelyet a hot! magazin szúrt ki.

Idén Valentin-napon úgy tűnik nem csak egymásnak, de a rajongóknak is kedveskedni szeretett volna a sztárpár. Dylan ugyanis két olyan fotót osztott meg közösségi oldalán, amelyek az első találkozásuk alkalmával készültek róluk. Az édes fotókon Barbi és Dylan egy étteremben jártak, ahol a modell egy ínycsiklandozó lasagne-t, férje pedig egy kolbászt falatozik.

A 6. közös Valentin-napunk tiszteletére, itt vannak az első képek, amiket egymásról készítettünk. Szeretném azt hinni, hogy ennél most már kicsit ügyesebbek lettünk ebben…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top