Szépüljünk

Viszlát, integetőizom!

A csodamelltartók és az alakformáló harisnyák után szabadon: íme, egy újabb találmány, amivel testedzés vagy plasztikai beavatkozás nélkül leplezhetünk el akár több bosszantó szépséghibát is.
www.dailymail.co.uk
www.dailymail.co.uk

A ruhanemű elsődleges funkciója az, hogy szorosan, ugyanakkor érzetre mégis kényelmesen összefogja a felkar bőrét, optikailag eltüntetve az úgynevezett „integetőizmot”, vagyis a felkaron tanyázó löttyedt bőrréteget. A felsőrész emellett lenyomja a hasat és még a dekoltázst is megemeli. A termék feltalálója egy amerikai színésznő, Kathy Najimi, aki például az Apácashow című filmből vagy az Ugly Betty című sorozatból lehet ismerős.

Az alakformáló top szorosan rásimul a testre, így bármit is veszünk rá, nem üt át rajta. Viselését nem csupán hosszú, hanem akár rövid ujjú ruhadarabokhoz is ajánlják. Három változatban, különféle „hatásfokkal” bíró anyagokból készítik: finom, áttetsző hálóból, pamutból és spandexből. Hatféle színben kapható és 29,90 dollárba kerül darabja. Egyelőre csak az Egyesült Államokban lehet megvásárolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top