Szex

A nõ legyen dáma, akit meg kell hódítani

A szerelem elsõ hevében minden pillanatot a kedvessel szeretnénk tölteni. A mai technika lehetõvé teszi, hogy vágyakozás helyett kommunikáljunk, de ki akar enni, ha már tele a pocakja?





Az emancipáció legdurvább félreértelmezése, amikor a nő udvarol a férfinak. Ki látott már olyat, hogy a tyúk kergeti a kakast? Egy nő legyen mindig nő – a feje búbjától a lába kisujjáig, akit – akár minden nap – meg kell hódítani.

Ha egy nő el akar varázsolni egy férfit, akkor a legegyszerűbb rávenni, hogy hódítsa meg őt. Nem könnyű feladat elhitetni a zsákmánnyal, hogy vadász, de a női fegyvertár határtalan: mély dekoltázs, rövid szoknya, szexi tűsarok, kacér pillantások, bódító illatok, rejtélyes hallgatás, csillogó értelem…

A nő legyen dáma…

Sok férfitól hallottam, hogy a férfi mindig szeresse jobban a nőt, mint a nő a férfit. Ilyenkor nem a szerelem mélységét hasonlítják össze. A férfiak nem tudják igazán szeretni és tisztelni a könnyű nőket, a könnyű hódításokat. A nő minden körülmény között őrizze meg tartását. Legyen dáma, aki előtt a férfi térdre borulhat.

A szerelem első hevében minden pillanatot a kedvessel szeretnénk tölteni. A mai technika lehetővé teszi, hogy vágyakozás helyett kommunikáljunk. Viszont fontos a vágyakozás! Ki akar enni, ha már tele a pocakja? A férfi figyelmét nem beszéddel kell megragadni, hanem csenddel. Nem kell őt sms-ekkel, e-mailekkel, telefonhívásokkal elárasztani, ki kell várni, amíg ő telefonál. Ráadásul egy független férfi retteg attól, hogy egy nő rátelepszik, megfosztja függetlenségétől.





Mi kell a férfinak?


A férfiak vadászatra születtek, nekik hódítani kell. Értetlenül állnak, ha a nő a lábuk előtt hever, majd „lányos” zavarukban egyszerűen átlépnek rajta. Minél többet kell küzdeni egy nőért, annál értékesebb lesz a kapcsolat. Persze a férfinak is ugyanarra van szüksége, mint a nőnek. Szeretetre, gyengéd érzelmekre, puha ölelésre, simogatásra, az összetartozás finom intimitására vágyik. Figyelmességek és kedvességek mindenkit elbűvölnek, de nem szabad túlzásokba esni.

Nem kell a hiszti

Egy nőnek tudnia kell, hogy a férfi számára nagyon fontos a munka. A férfi magabiztossága nagyrészt munkahelyi sikereiből származik. Ha nem telefonál 10 percenként, akkor az nem jelenti azt, hogy már kevésbé szereti a nőt, csupán a munkájára koncentrál. A nő, amíg 10 percenként a telefonhívást várja, képes először megsértődni, majd kétségbeesni, és amikor megszólal a telefon, morcos és számonkérő lesz. Ez a lehető legrosszabb, mert átragad a férfira is, aki bánni fogja, hogy telefonált. Ha nem öröm együtt lenni a nővel, ha nincs harmónia, akkor a férfi távolodni fog, másik nőt fog keresni.
A nőnek nem kell mindent megértenie, de ismernie kell a férfit. Az “eltűröm, mert szeretem” felfogás nem helyes. A valós problémákat meg kell beszélni, még akkor is, ha úgy érezzük, ezzel elveszíthetjük szerelmünket.





Találd meg az egyensúlyt!

A kapcsolat elején kialakított helyzetek és szerepek végigkísérnek minket. Egy okos nő észben tartja, hogy egyensúlyt kell találni férfi és nő vágyai között, mindkettőjük megelégedésére. Kell egy csipetnyi önzés és egy csipetnyi önzetlenség.
A férfi ízig-vérig férfinak szeretné érezni magát. Nem kell a nőnek mindenáron beverni a szöget, szatyrokat cipelni, bútort összeszerelni, a vacsora végén pénztárcájáért, utána pedig kabátjáért kapkodni. A férfias feladatokat a férfira kell bízni. A férfinak éreznie kell, hogy szükség van rá, és ha kell, akárcsak a régi időben, megvédi a nőt.

Kölcsönösség nélkül kiüresedik, egyensúlytalanná válik egy kapcsolat. Ha mindig a férfi fizeti a vacsorákat, csak ő kezdeményez, akkor kihasználva érezheti magát. Erre jó megoldás, ha egyszer étteremben vacsoráztok, máskor pedig Te főzöl vacsorát párodnak. Ez nemcsak kedves gesztus, hanem nagyon nőies is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top