nlc.hu
Szex
Egy óriás, gyengéd, meztelen férfi az internet kedvence

Egy óriás, gyengéd, meztelen férfi az internet kedvence

Végre megszületett egy olyan reklám, amelynek főszereplője egy teljesen átlagos férfi, aki nem mellesleg meztelen.

Merész reklámfilmet vállalt be a német Muun matracgyár, kisfilmje főszereplőjéül ugyanis egy teljesen átlagos – pocakos, szőrös, kopasz, nagy termetű, ötvenes – férfit választott, aki bevállalta, hogy megmutatja magát meztelenül. A kétperces videó felfedi a férfi testének valamennyi szegletét, a szőrös hátát, a kopasz fejét, a gömbölyű pocakját, a duzzadt lábát. Frank Künster mindennek megfelel, csak a tökéletes férfitest ideáljának nem, ám nyugodt és erős kisugárzása, illetve a videóba illesztett gondolatok megteszik a hatást.

“Erős vagyok, így megtehetem, hogy gyengéd legyek!” 

Egy óriás, gyengéd, meztelen férfi az internet kedvence

De mi köze a pocakos embernek a matracreklámhoz? Tudjuk, a németek kiválóak a mérnöki tervezésben, és most a tökéletes puhaság megalkotásában bizonyítanak, ezt pedig úgy igyekeznek eladni, hogy vesznek egy zord, szigorú külsejű német embert, aki – a német matrachoz hasonlóan – felvállalja, hogy megmutatja belső puhaságát. A videót mindenképp nézd meg! Kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top