Sztárok

Boszik a tévében, boszik az életben

A három csinos testvérnek a Bûbájos boszorkák címû sorozatban nincs szüksége varázserõre, hogy megbabonázza a férfiakat, ám a való életben néha elkelne nekik némi bájital.






Prue, Piper és Phoebe különleges képességekkel jöttek a világra. Meg tudják állítani az időt, tárgyakat képesek mozgatni a gondolataikkal, és a jövőbe látnak. Ha a jövőbe látás képességével valóban bírnának, valószínűleg nem kötöttek volna mindannyian szerencsétlen házasságokat, és nem jegyezték volna el magukat olyan férfiakkal, akikkel nem volt közös jövőjük. Mára azonban úgy tűnik, mindannyiuk élete nyugodtabb vizekre ért.


Shannen, a botrányos boszi

A Prue Halliwell-t megformáló Shannen Doherty a való életben is gyakran inkább boszorkány, mint ártatlan angyal. Shannen hét éves volt, amikor a család Los Angelesbe költözött, és innentől a lány sorsa megpecsételődött; csak a színjátszás mellett dönthetett. 1990-ben jött el számára a nagy lehetőség; megkapta a „sorozatgyáros” Aaron Spelling induló tinisikerében, a Beverly Hills 90210-ben Brenda, a csinos, ártatlan tinilány szerepét. A készítők, majd a nézők számára azonban hamar kiderült, hogy Shannen nem azonos a kedves Brendával. Folyamatos botrányai egy idő után Spelling és a munkatársai idegeire mentek, sőt, egyszer le is tartóztatták ittas vezetés miatt. A példamutató tinilány szerepe egyre távolabb került Shannen valódi életétől, ráadásul, a színésztársaknak is elege lett Doherty-ből. Luke Perry, aki szerelmét, Dylant játszotta, állítólag választás elé állította a producereket; vagy ő megy, vagy Shannen. Spellingék az utóbbit választották, így a nézőknek el kellett búcsúznia Brendától.








Név: Shannen Maria Doherty (Prue Halliwell)
Született: 1971. április 12.

Család: apja, Tom, egy bankban dolgozik, anyja, Rosa, szépségszalont üzemeltet. Van egy Sean nevű bátyja.

Első siker: A Beverly Hills 90210 című tinisorozat tette világszerte ismert színésznővé

Doherty – miután megvált tőle a Beverly Hills stábja -, néhány felejthető tévéfilmben játszott. Eközben, és bizony a sorozat idején is, magánélete sem folyt éppen nyugodt mederben. Először egy fotóstúdió tulajdonosával jegyezte el magát, majd egy év múlva felbontotta a jegyességet, később egy ingatlanügynök volt egy évig a vőlegénye.
Ezután következett Judd Nelson színész, akivel egy forgatáson találkozott, majd két hetes ismeretség után néhány hónapra Ashley Hamilton felesége lett. 2002-ben egy évig volt Rick Salomon felesége, 2004-ben kollégájával, Andrew Levitas-szal járt együtt, míg a legfrissebb hírek szerint most ismét felmelegítette kapcsolatát Salomonnal.

Az új lehetőséget a színészetben 1998-ban kapta meg, hiszen a Spelling cég ismét bizalmat szavazott neki, és megkapta Prue szerepét a Bűbájos boszorkákban. Három széria után azonban megint búcsút mondtak neki. Állítólag mind a producerekkel, mind kolléganőjével, Alyssa Milanóval kibékíthetetlen viszonyba keveredett.

Azóta pedig visszavonultan él birtokán, négy lovával, három kutyájával, és ha a hírek igaznak bizonyulnak, volt férjével, Rick Salomonnal.








Név: Alyssa Jayne Milano (Phoebe Halliwell)
Született: 1972. december 19.

Család: apja, Thomas zeneszerző, anyja, Lin divattervező. Egy testvére van, Cory, aki tíz évvel fiatalabb nála.

Első siker: Annie szerepe egy Broadway darabban.
Alyssa, az olasz boszi

Alyssa Milano olasz-amerikai családban született, harminchárom évvel ezelőtt. A művészetekkel azonnal megfertőzték, hiszen édesapja zeneszerző, édesanyja pedig divattervező. Alyssa hét éves volt, amikor a baby-sittere elvitte őt az Annie című darab válogatására, ahol a kislány ezerötszáz jelentkező közül kapta meg a szerepet. Milano tizennyolc hónapig turnézott a darabbal, majd tíz évesen Tony Danza partnereként egy tévésorozat országosan ismertté tette az arcát, 1988-ban pedig kiadta minden idők legsikeresebb tini tornakazettáját. Alyssa szülei mégis úgy gondolták, megárthat lányuknak a korán jött siker, és a sorozat végeztével közel ötezer kilométerre költöztek Hollywoodtól.





Alyssát azonban nem abból a fából faragták, aki hagyja, hogy elfelejtsék a film fővárosában. Sorozatszerepekkel tért vissza, ezek közül az egyik legismertebb a Melrose Place, amelyet Magyarországon is láthattak a nézők. A sorozatok mellett beindult zenei karrierje is; Japánban öt lemezét adták ki, melyek közül valamennyi platina lett.

1998-ban, a Bűbájos boszorkák indulásakor úgy tűnt, a magánélete is révbe ért, hiszen megismerkedett Cinjun Tate-tel, a Remy Zero együttes frontemberével, akivel 1999 szilveszterén össze is házasodtak. A szerelem azonban nem tartott sokáig, hiszen még 2000 novemberében el is váltak útjaik. Alyssa jelenleg a Bűbájos boszorkák Leo Wyatt-jével, azaz Brian Krause-szal randevúzik.








Név: Holly Marie Combs (Piper Halliwell)
Született: 1973. december 3.

Család: anyja 15 éves volt, amikor Hollyt megszülte. A lány apjával csupán rövid ideig éltek együtt. Holly férjnél van, kisfia, Finley Arthur 2004 áprilisában született.

Első siker: A Picket Fences című tévésorozat, amelyért elnyerte a kritikusok legjobb fiatal színésznek odaítélt díját.
Holly, a jótékony boszi

Holly Marie Combs, azaz Piper Halliwell élete indult a legzaklatottabban, ám úgy tűnik, a három lány közül ő az, aki révbe ért. Holly anyja tizenöt éves volt, amikor lánya megszületett, és bár rövid ideig együtt élt gyermeke apjával, életük nagyobb részét Hollyval kettesben töltötték.
Holly Marie Combs hétéves volt, amikor New Yorkba költöztek; ekkortól reklámokban szerepelt, majd egy sorozatban vállalt szerepet, amelyért megkapta a kritikusok legjobb fiatal színésznek járó díját.

Húszéves volt, amikor férjhez ment, és huszonnégy, amikor elvált. Úgy érezte, a karrierépítésben hátráltatja férje. És láss csodát, válása után szólt neki jó barátja, Shannen Doherty, hogy egy új sorozatba válogatnak szereplőket, amely három boszorkányról szól. Holly Marie megkapta a szerepet, és 1998 óta bújik Piper Halliwell bőrébe. 2000 óta él együtt a Bűbájos boszorkák stábjának egyik tagjával, David W. Donohóval, aki 2004 februárjában el is vette feleségül, áprilisban pedig megszületett első gyermekük, Finley Arthur is.

Holly – mivel élénken emlékszik nehéz tinikorára -, támogatója a „Csütörtök gyermekei” nevű szervezetnek, amely hátrányos helyzetű gyerekeket és tiniket támogat, illetve a mellrák megelőzéséért is harcol.
Holly Marie – bár Alyssa és Shannen nincsenek a legjobb viszonyban -, mindkét lánnyal jó kapcsolatot ápol. Shannen Dohertyt gyakran meglátogatja farmján, míg Alyssa Milanóval hetente egyszer együtt főzőcskézik Holly otthonában.







A Bűbájos boszorkák története
A három Halliwell testvér, Prue, Piper és Phoebe egy nap az Ouija táblával játszik, amikor misztikus módon a padlás szót betűzik ki. Felmennek a padlásra, és ott megtalálják az „Árnyékok könyvét”, és felfedezik titkos képességeiket. Prue a gondolataival tud tárgyakat mozgatni, Piper meg tudja állítani az időt, Phoebe pedig a jövőbe lát. Miután megtapasztalják erejüket, a három lány a gonosz ellen veszi fel a harcot. A harmadik sorozat végén azonban tragédia történik a családban; egy rendkívül erős démon megöli Prue-t. Ekkor tűnik fel a színen a lányok elfeledett féltestvére, Paige, akivel ismét teljessé válik a Halliwell nővérek ereje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top