Sztárok

Colin Farrell titokban megnősült?

Hollywood egyik rosszfiúja most nem azzal került a pletykalapok hasábjaira, mert rossz fát tett a tűzre. Épp ellenkezőleg: néhány paparazzi kép alapján úgy tűnik, az ír vagány oltár elé vezette barátnőjét, Muireann McDonnell-t.

Ha pedig így van, akkor mindez szupertitkosan történt, és a lelepleződéshez csupán a színész gyűrűsujján látható jegygyűrű vezetett, amelyet nem állt szándékában takargatni. A Los Angeles-i repülőtéren egy szemtanú Colint látva így nyilatkozott: „Egyáltalán nem úgy tűnt, mint aki el akarja rejteni a dolgot. Talán tényleg megtalálta azt a nőt, akivel együtt szeretne megöregedni.”

Colin Farrell és Muireann McDonnell
Colin Farrell és Muireann McDonnell

A színész és az ír egyetemista hölgy egy éve járnak együtt. Ha pedig tényleg házasságról van szó, akkor reméljük, a hölgynek nagyobb szerencséje lesz a sármos sztárral, mint az első feleségnek. Colin Farrell első házassága ugyanis csupán négy hónapig tartott. Abból a kapcsolatból született egy kisfia, aki ma már négy esztendős.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top