Sztárok

Lindsay Lohan eltitkolt féltestvére

Ilyen eset tényleg nem történik meg mindenkivel: az amerikai pletykalapok egyik kedvenc botrányhősnője, Lindsay Lohan megtudta, hogy van még egy lánytestvére.

Ennél jövedelmezőbb magánélete keveseknek van Hollywoodban. A Story és a Best magazin amerikai testvérei nem győzik fizetni a lesifotósokat, akik hol a színésznő vad bulijairól, hol alkoholmámoros állapotáról, hol Samantha Ronsonnal való találkájáról készítenek képeket, most pedig itt a legújabb téma.

Lindsay nemrég tudta meg, hogy létezik egy féltestvére, akiről eddig nem tudott. A 13 éves hölgyemény Lindsay édesapjának rövidke kapcsolatából származik. Maga a férfi is csak néhány évvel a lánya születése után tudta meg, hogy ő a gyermek apja.

Az OK! Magazine szerint az apa egyik levelében eltitkolt lányát Lindsay-vel hasonlította össze: „Akár hiszed, akár nem, egyre inkább kezd hasonlítani Lindsay-re.”

A férfi egyébként tavaly augusztusban vált el hivatalosan a feleségétől, Dinától, akivel Lindsay-n kívül még három közös gyermekük van: Michael 20, Ali 14, Cody pedig 12 éves.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top