Sztárok

Madonna köszöni, jól van

A pletykalapok már a legrosszabbakat írják Madonnáról, ám az énekesnő rácáfol minden pletykára. A hírek szerint egy klinikán fekszik ideg-összeroppanással, és lemondja a turnéja első állomásait, a hivatalos honlapon viszont ennek az ellenkezője olvasható.

Szeptember 16-ra újabb állomást iktattak be a Sticky and Sweet elnevezésű turnéba, és egy új mesekönyvet is megjelentetett a díva. Az Angol rózsák című sorozatból már a hatodik rész kerül a könyvesboltok polcaira: a főszereplőknek újabb tanulságos kalandokban van részük.

 

Az énekesnő továbbra sem tett közzé nyilatkozatot arról, hogy van, ám a hivatalos honlapján minden jel arra utal, hogy minden rendben. Barátnője, Gwyneth Paltrow szerint csak feltöltekezni feküdt be néhány napra egy klinikára, de már otthon van.

 

A házasságáról szóló pletykákra sem reagált Madonna, ám egy közeli ismerősük megerősítette a hírt, mely szerint szeptemberben megerősítik a házasságukat, és újra oltár elé állnak Guy Ritchie-vel.

 

Hozzánk legközelebb Bécsben lép fel Madonna, szeptember 23-án. Vendégművészként a Show Me Love című dallal megismert Robyn lép fel a popkirálynő előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top