Sztárok

Paris Vilmost kívánja

A botránykirálynőnek már sok mindenki megfordult az ágyában, és az sem újdonság, hogy egy igazi királyi sarjjal is szívesen hancúrozna.

Egy friss exkluzív interjúban Paris sokat mesélt szerelmi életéről, arról, hogy jelenleg facér, és megszállottan keresi az igazit. Panaszkodott az emberekre is, hogy a legtöbben csak kihasználják a pénze és a neve miatt, és a valóságban csak nagyon kevés igaz barátja van. A 27 éves szőkeségnek mostanában ez a legnagyobb gondja, hiszen nehéz dolga van, ha tényleg szeretne megbízni valakiben.

 

Ez természetesen a pasikra is kihat, hiszen emiatt már számtalanszor csalódott. Paris Hiltont már többször is hírbe hozták Vilmos herceggel, de persze mindkét fél nevet a dolgon. Az örökösnő azonban nem bánná, ha a trónörökös az ágyába bújna. Paris imádja Londont, főleg az üzleteket és a partikat, és a királyi sarjaknak is nagy rajongója. Vajon ez az oka, vagy valami teljesen más, hogy Paris – saját bevallása szerint – a jövőben az eddiginél több időt fog Angliában tölteni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top