Sztárok

Anne Hathaway akárkit lenyomna

Anne Hathaway nem elégszik meg a színészi sikerekkel, szeretne a gyermeknevelésben is jeleskedni. Szó sincs arról, hogy gyermekvállalásra adta a fejét. A színésznő Obama gyerekei mellé szegődne nevelőnőnek.

Neveletlenből lesz a legjobb nevelő. A bűbájos Anne Hathawayt neveletlen hercegnőként ismerte meg a világ, azóta számos nagy sikert tudhat a magáénak, idén még talán az Oscar-díjat is besöpri, miközben éppen A csajok háborúja című vígjátékkal hódít.

A színésznő kijelentette, hogy kész foglalkozást változtatni: a Fehér Házban szeretne bébiszitterként munkát kapni –  mint az új elnök két csemetéjének, a 7 éves Sashának és a 10 éves Maliának a nevelőnője. A 26 éves színésznő komolyan veszi a terveit. Már a módszereit is kidolgozta.

– Amióta A csajok háborúja forgatásán meg kellett verekednem Kate Hudsonnal, nem félek semmitől – jelentette ki. – Ha vele bírtam, bárkit lenyomok. Még két kis rosszcsontot is. Jutalmazni meg úgyis mindig tudtam…

(IC Press)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top