Sztárok

Ada: Talán egy napon újra egy család leszünk!

Ada épp csak néhány hete maradt egyedül két kisfiával, mégis boldog mosollyal az arcán mesél új életéről. És még azt sem tartja kizártnak, hogy férjével egy napon újra egy pár lesznek.

A hír, hogy Ada és Timo külön költöztek, szinte sokkolta a közvéleményt. Hogy lehet, hogy két ember, akik alig néhány éve oly szerelmesen mondták ki a boldogító igent, s adtak életet két tüneményes lurkónak, egyszer csak azt mondják a rokonoknak, barátoknak: vége, ennyi volt?!

Amióta megszülettek Ada ikrei, Bálint és Bence, a műsorvezetőnő azt vallja, tudni kell minden nehéz helyzetet humorral és némi öniróniával kezelni. Máshogy egyszerűen lehetetlen ép lélekkel elviselni a sok örömöt, bánatot, fáradtságot és felelősséget, ami az élettel jár.

Ada és kisfiai: Bálint és Bence
Ada és kisfiai: Bálint és Bence

„Nem maradt egymásra idő”

„Magam sem hittem, hogy ez valaha megtörténhet velem – meséli Ada. – A férjemmel mindig mondogattuk még a kicsik születése előtt: ahol két ilyen édes kisgyerek születik, ott soha nincs helye válásnak! Ám mostanában, ahogy átgondoltam, hol is romlott el minden, arra jutottam, ha csak közvetve is, de épp a gyerekeink miatt került a kapcsolatunk mélypontra. Hiszen az ikrek annyi törődést igényeltek, hogy egymásra szinte sosem maradt erőnk, időnk. Mindketten sokat dolgoztunk, elláttuk a kicsiket, majd hulla fáradtan ágyba estünk. Reggelente pedig azon perlekedtünk, hogy most épp melyikünk keljen föl a fiúkhoz. Többnyire én mentem, s egyre többet veszekedtünk azon, ki mennyire veszi ki a részét a kicsik körüli teendőkből. Mindketten pihenni szerettünk volna, de sosem lehetett. Arra pedig, hogy megszervezzünk magunknak egy mozit, vagy egy meghitt vacsorát, végképp nem maradt energiánk. Hát, így történt, hogy kimondtuk: jobb lesz, ha külön költözünk. Még akkor is, ha szeretjük egymást. Egyelőre el sem tudom képzelni, hogy a férjem helyett valaki más legyen mellettem. Ez egyszerűen kizárt.”

 

A család az újrakezdésért drukkol!

Ada elárulta: a legrosszabb a szüleivel volt megosztani a különköltözés tényét. Az egész család konzervatív értékeket vall és senki sem értette, mi ez a hirtelen pálfordulás a fiatalok kapcsolatában. „A családunk nem nagyon tudott a kettőnk között egyre jobban gyűrűző gondokról, így villámcsapásként érte őket a hír. Szegény apukám csak annyit tudott kinyögni: de kislányom, miért pont most? Nagyon sajnáltam a szüleimet és az egész helyzetet. De végül megértették, belátták, hogy minden jobb annál, mint hogy a kicsik a folyamatos veszekedést hallják. Persze, a családunkban mindenki bízik abban, hogy meggondoljuk magunkat és egy pár leszünk! Ezt én sem zárom ki, hiszen nagyon jóban vagyunk. Csak annyiban változott a kapcsolatunk, hogy Lacka nem alszik itthon, de sokat segít a gyerekek körül, és amikor csak tud, jön hozzánk. Jó hatással van mindkettőnkre ez az új állapot, érzem, hogy kiegyensúlyozottabban állunk a gyerekekhez és egymáshoz is” – mondja elmerengve a műsorvezetőnő.

Ada és férje, Timo - itt még együtt
Ada és férje, Timo – itt még együtt

 

A kicsik életében semmi nem változott!

A három éves ikrek édesanyjuk szerint egyelőre semmit nem éreznek az életükben bekövetkezett változásból. A papájuk ugyanis egy ideje olyan sokat dolgozott, hogy akkor sem látták többet, amikor még velük élt. „Csak annyi a különbség, hogy nincs balhé és reggelente nem három pasival, hanem csak kettővel ébredek az ágyban. Ugyanis hajnal táján gyakran megjelennek a szobámban a kis alvajárók” – nevet Ada.

„Nem félek a jövőtől”

A csinos anyuka nem zárkózik be a kicsikkel a négy fal közé. Délutánonként elhozza Bálintot és Bencét a bölcsődéből, majd felkerekednek barátokat, rokonokat látogatni. Hétvégén sem más a helyzet, általában akkor is úton van a lurkókkal. „A két kis huligán az őrületbe kerget engem itthon – nevet. – Mindig kitalálnak valamit a bosszantásomra. Amikor épp jó haverok, akkor együttes erővel tesznek valamit tönkre a lakásban, amikor pedig „ellenségek”, kékre-zöldre agyabugyálják egymást. Mindezt unalmukban. Úgyhogy inkább folyton csinálok valami házon kívüli programot hármunknak.”

Ada egyáltalán nincs elkeseredve az új élethelyzet miatt, hiszen mindössze huszonhat éves, nincs lekésve semmiről. „Nem állt meg az élet, a tévézésben és a gyerekekben továbbra is sok-sok örömöt találok. Azt pedig, hogy a magánéletem rendeződjön, türelmesen kivárom.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top