Sztárok

Rihannának elment az esze!

Az énekesnő a furcsábbnál is furcsább szemüvegben jelent meg egy divatrendezvényen. Vajon mit látott a fürjtojástartóra emlékeztető fekete lencsék mögül?

Rihanna extravaganciája újabb fokozatba lépett. A tipegésre sem alkalmas tűsarkú cipők és a lehetetlen nagyságú vállépítmények után az énekesnő fekete szegecses napszemüvegben tette tiszteletét a divatvilág egyik legnagyobb eseményén. Vajon mi fordult meg a fejében, amikor ezt a napszemüveget választotta a ruhájához?

A Fashion’s Night Out, amelyen az énekesnő is részt vett, az egész világon népszerűsíti a kiskereskedelmi és a visszatérő vásárlóerőt, és ünnepli a divatot. Az eseményt a világ divatfővárosai egyazon napon rendezték meg, olyan hírességek jelenlétével, mint Sienna Miller, Victoria Beckham vagy az Olsen ikrek. A sorból a divatbolond Rihanna sem maradhatott ki. Az énekesnő elvetemült módon követi a legutolsó divatot – mégsem esik pofára. Ha megbotlik, egyszerre minimum két testőr kap utána.

Rihannának elment az esze!
Rihannának elment az esze!

Fotók: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top