Sztárok

Madonna még idén férjhez megy!

Az 51 éves énekesnő a fanyalgások és a rossz nyelvek ellenére továbbra is kitart 22 éves modell kedvese mellett, akiből év végére Mr. Madonna lehet.

Madonna még idén férjhez megy!Madonna életrajzírója, Randy Taraborrelli exkluzív információkkal áll elő a Hello! magazinban. A pár 2009 januárja óta van együtt, és bár többször írtak az újságok a szakításukról, állítólag hamarosan hivatalosan is egy pár lesznek. Taraborrelli szerint Madonna teljesen meg van őrülve Luzért. Közeli barátainak és családjának már elmondta, hogy látja magát a fiatalember feleségeként.

A popsztár állítólag pazar esküvőt szeretne. Taraborrelli információi szerint Madonna imádja, ahogy Jesus viszonyul hozzá: elismeri őt, rengeteget tanul tőle, és csodálja, ahogy helytáll anyaként, szeretőként és énekesnőként is.

Madonna és Jesus januárban, egy magazinfotózáson ismerkedtek meg. Madonna eddig kétszer ment férjhez: Sean Penn színészhez és Guy Ritchie rendezőhöz. Mindkét házasság válással végződött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top