Sztárok

Claudia nem titkolózik többé

A műsorvezetőnő és párja úgy döntöttek, az igazsággal harcolnak a hamis hírek ellen.

Liptai Claudia és párja, Daróczi Dávid kommunikációs tanácsadó úgy döntöttek, stratégiát váltanak. A TV2 műsorvezetője az elmúlt egy évben alig nyilatkozott a magánéletéről, mégis szinte mindennap megjelent valamilyen hír a magánéletével kapcsolatban. Claudia úgy gondolta, az életével párhuzamosan zajló szappanoperának és pletykaáradatnak úgy vethet véget, ha párjával kiállnak a nyilvánosság elé, és őszintén vallanak kapcsolatukról.

A pár a TV2 Napló című műsorának adott exkluzív interjút, amelyből kiderült, hogy Claudia hivatalosan még mindig Gesztesi Károly felesége. A műsorvezető és párja két és fél hónapja egy internetes közösségi oldalon ismerkedtek meg, Bécsben randevúztak először, együtt karácsonyoztak, és eltökélt szándékuk, hogy kapcsolatuk legszebb időszakát nem egy szobába zárva, bujkálva szeretnék megélni.

Claudia elmondta azt is, hogy volt olyan időszak, amikor azt gondolta: sosem lesz már szerelmes, nem kíváncsi senkire, de ez megváltozott, amikor megismerte a férfit. „Amikor együtt vagyunk, az olyan szimbiózis, ami csodálatos. Ritka kincset találtam Dávidban” – mondta.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top