Sztárok

Csak kamu Bakács lopós története?

Egyre több a kérdőjel a tolvaj megasztáros, Bakács Tibor körül. Talán nem is minden úgy történt, ahogyan azt sokan gondolják?
Csak kamu Bakács lopós története?

 Ha világsztár lop…

Először még úgy szólt a történet: a hajdani megasztáros zsűritag nagyon éhes volt, ezért szalámit lopott egy nagyáruházból. Már akkor sokan furcsállották a történetet, mondván, miért beszél erről valaki ennyire nyíltan, amikor lopni nem csupán büntetendő, de a társadalom által elítélt, megvetett cselekedet, főleg ha egy rádiós, tévés újságíró teszi ezt, aki az egyik legnagyobb kereskedelmi csatorna sztárja volt.

Aztán jött az újabb csavar: Bakács eladta százezrekért a történetét a bulvárbotrányokra éhező Hajdú Péternek. Szinte beszélni akart a megalázó történetről. De miért? Józan ésszel végiggondolva nem az lenne az elvárható magatartás, hogy meghúzza magát, míg elül a botrány, s nem pedig végighaknizza a sajtót ezzel az egésszel?

A legfurcsább dolog pedig tegnap röppent fel a hírrel kapcsolatban: a szóban forgó szalámit gyártó cég képviselője ugyanis nyilatkozott a témában, mondván, nagyon köszönik, hogy Bakács éppen az ő márkájukat választotta. S időközben Bakács már azt mondja: ja, mégsem volt annyira éhes és nem is annyira szegény, csak a szeme kívánta meg…

Lassan annyi az ellentmondás, a furcsaság, hogy már az sem lenne meglepő, ha Bakácsot legközelebb egy szalámireklámban láthatnánk viszont, vagy kiderülne, hogy új műsora lesz, amihez valamilyen formában kötődik a történet…

Csak kamu Bakács lopós története?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top