Sztárok

Megtörtént a lehetetlen: Kiszel nem nyilatkozik

Kiszel Tünde állítólag igen rossz lelkiállapotba került a szerelmével, Károllyal kapcsolatos vádak miatt. Megtörtént a lehetetlen: Kiszel nem nyilatkozik.

Összeomlott Kiszel Tünde?Eljött a pillanat, amit sokan vártak, de amiről a legtöbben úgy hitték: soha nem következik be. Kiszel Tünde ugyanis nem beszél!

A médiasztár ugyanis nem veszi fel a telefonját, hanem asszisztense irányítja a kíváncsiskodókat, mondván, egyelőre nem akar beszámolni arról, hogy mit szól kedvese, Károly állítólagos félrelépéséről.

Noha nehéz elhinni, állítólag nem médiaátverésről, álszakításról, vagy egy viharról van szó a biliben, hanem Kiszel most tényleg szenved. Tüncike a bennfentesek szerint igen csak belehabarodott Károlyba, és nagyon rosszulesik neki, hogy a férfit más nőkkel hozzák össze.

„Tünde őszintén szerelmes, összeomlott a hírektől. Bántja az egész a dolog. Megőrül Károlyért, és hisz neki” – mondta a nagyon nyilatkozni kívánó, de magát megnevezni nem akaró ismerős.

Mi pedig bízunk benne, hogy végre tényleg igaz érzelmekről van szó Kiszelnél. Valahogy annyi fura hír meg állítólagos meleg barát  után ez elegánsabb megoldás lenne. Még ha az igazi kapcsolat olykor szenvedéssel jár is…

 

Összeomlott Kiszel Tünde?

 

Sarka Kata nekiment Kiszelnek

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top