Sztárok

Gianni szerelemre vágyik

Az olasz macsó nem szégyelli és nem is akarja elrejteni érzéseit. Olyannyira nem, hogy bevallotta, semmire sem vágyik jobban, mint hogy valakit végtelenül boldoggá tegyen.

Gianni szerelemre vágyikMegdőlni látszik a sztereotípia, miszerint a férfiak érzéketlenek. Gianni esetében biztosan, hiszen a műsorvezető dagad az érzelmektől. A kérdés csupán az, hogy a gyengébbik nem képviselői mennyire hálásak azért, ha hódítójuk ily mértékben nyájas.
„Ha megtalálom a párom, teljesen megváltoztatom az életemet. Az idő múlásával rá kellett jönnöm, hogy mindegy, mennyi pénzed van, a lényeg, hogy megéljük az életet, mert ugye az sajnos nagyon rövid. Szeretném, ha negyvenévesen lenne családom, gyermekem. Bevallom, e téren egy kis görcsösség van bennem, mert szeretnék végre szeretni valakit, és azt érezni, amit egy boldog kapcsolat nélkül lehetetlen. Csak arra vágyom, hogy igazán elcsavarják a fejemet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top