Sztárok

Csonka Bandi beszólt a plasztikázott magyar celebnek

Alekosz Veronikája volt a Reggeli vendége pénteken. A lány, aki azért lett híres, mert 3 napig menyasszonya volt VV Alekosznak, a plasztikai műtétjeiről beszélt. Ez pedig kiverte a biztosítékot Csonka Bandinál és Lilunál.

Összekapott az RTL három sztárja élő adásbanVérrel töltötték fel Veronika egyébként sem kicsi ajkait. A lány állítja, többször már nem nyúlnak a szájához, mert nem akar „harcsaajkakat”, de az orrát még megműttetné. Ekkor szólt közbe Csonka Bandi, aki megpróbálta lebeszélni Veronikát az újabb plasztikázásról. „Most mit akarsz változtatni az orrodon? Már alig van orrod! Nézd már meg Barbara Streisandot! Lehet, hogy szerinted csúnya, de ettől szép. Minden nőnek kell hogy legyen szexepilje!” – mondta Csonka, akivel Lilu is egyetértett. „Veronika, ez egy ördögi kör! Orr, mű vádli, plasztikszáj, szilikonmell… Ennek soha nem lesz vége!” – osztotta ki az RTL műsorvezetője a plasztikázott lányt.
Csonka Bandi még búcsúzóul közölte Veronikával: szurkol neki, hogy még be tudja csukni a száját a plasztikai beavatkozások ellenére is.

Sebestyén Balázs áprilisban VV Zsófikának szólt be – amivel vélhetőleg sokan egyetértettek. Balázs élő adásban, burkoltan közölte, hogy nyilván van mit kipihennie Zsófikának, hiszen mellműtétje volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top