Sztárok

Apja mentette meg Britney Spears életét

Befejeződött Britney Spears amerikai turnéja, ami egyértelműen az énekesnő sikeres visszatérését hozta. A sztárok és a kritikusok ajnározzák Spearst, aki szeptember 30-án Budapesten is megmutatja, hogy tévedtek, akik leírták őt pár éve.

Apja mentette meg Britney Spears életétJelenleg az énekesnő egy rövid pihenőt tart, ami alatt családjával nyaral, de szeptember 22-én Szentpéterváron megkezdi európai turnéját, és az első állomások között, szeptember 30-án Budapestre érkezik.
Britney a napokban két díjat is nyert az MTV gálán, és a díjátadón is remekül festett. “Rengeteget próbáltam a show-ra, napi 6 órát táncoltam, de így is nagyon nehezen ment az elején” – nyilatkozta mostani remek formáját firtató kérdésekre. “Egészségesen étkeztem, azonban a diéta volt az újrakezdés legnehezebb része. Mellette egy trénerrel heti 6 napot dogoztam és az edzések végére tele voltam adrenalinnal”- válaszolt az újságírók kérdésére az énekesnő. Azt beszélik, hogy Britney életét tulajdonképpen apja mentette meg, aki 2007-ben felügyeleti jogot kért felette. “Szinte mindenhová elkíséri lányát, és erősíti minden fellépés előtt” – kotyogta ki egy bennfentes. A popzenei szakma is örül az énekesnő visszatérésének, az utóbbi időben többen is tiszteletüket fejezték ki akaratereje kapcsán.  “Imádom Britney-t, igazi túlélő és csak csodálni tudom azért, amit az elmúlt két évben véghez vitt”– áradozott Miley Cyrus, egykori Hannah Montana, de az idősebb korosztály is elismerni az énekesnőt. “Britney minden csodálatot megérdemel. Pontosan tudom, milyen a padlóról felállni, de ő még rajtam is túltesz”-nyilatkozta Kylie Minogue.

A budapesti koncertet is sokan várják már, de jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top