Sztárok

Kamu Caramel új kapcsolata?

Caramel viselkedése szöges ellentétben áll azzal a nyilatkozatával, amit nemrég tett. Az énekes csak reklámfogásnak szánta Hiennel való kapcsolatát?

Caramel új kapcsolata reklámfogás?„Eddig akárkivel álltam ki a színpadra, mindenkivel összeboronáltak” – mondta korábban Caramel, amikor éppen Trokán Nórával hozták össze a Nagy Duett alatt. A fiú ráadásul korábban arról vallott Demcsák Zsuzsának, hogy szakítása után évekbe is beletelhet, mire új barátnőt talál magának. „Tudtam, hogy ha szakítunk, akkor megint éveket várok, mire felépítek egy kapcsolatot, ami olyan bizalommal, szeretettel, őszinteséggel fog működni, aminél nyugodtan mondhatjuk, hogy összekötjük az életünket.”  Ez azonban ellentmond annak, hogy a sztár állítólag Hiennel jár, pedig szemtanúk csókolózni is látták őket. A hír azonban mindenképpen jól jött Caramel nagy koncertje előtt, arról nem beszélve, hogy a jövőre induló Megasztár zsűrijében is helyet kapott. Az igazság azonban talán sosem derül ki, mint ahogy Hien és Mester Tamás állítólagos kapcsolatáról sem hullott le sosem a lepel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top