Sztárok

Legyen Neked is saját VIP Programod!

Jó lenne, ha valaki - bár nem áll feletted haspréseket számolni -, de megmutatná hogyan, mivel és hányas szériával formáld a tested? Aki nem rója fel neked a napi kétezres kalórialimit túllépését, helyette megmondja miből, mennyit fogyassz? Aki kreatív receptekkel ösztönöz ötszöri étkezésre, és néhány szóval feldob minden reggel, hogy bízz önmagadban? Négy szakértő, kéthetes program, egy cél. A változáshoz olykor ennyi is elég.

Két héten keresztül négy szakértő étkezési, fitness, szépségápolási és lelket ápoló tippjei várnak Rád minden reggel a postafiókodban. Receptek, alakformáló gyakorlatok, táplálkozási tanácsok, trükkök, praktikák a szép kiemelésére, és a még szebb eléréséhez. Innentől kezdve ez lesz a Te személyes VIP programod.

Egy program a testedhez

Amelyből kiderül, hogyan őrizheted meg egészséged, hogy mikor nem célszerű edzés közben a tükröt figyelni, vagy hogyan formálhatod leglátványosabban az egész tested sziluettjét.
Ahol meglátod, hogy a körte testalkaton hogyan segít egy vastagabb öv, a töredezett hajszálakon az otthon készített hajradír, és a szarkalábakon a mandulaolaj.

Legyen Neked is saját VIP Programod!

 

Egy program a lelkedhez

Ahol mindennap lesz néhány lelkedhez szóló sor, ami támogat, bátorít, és felhívja a figyelmedet a Téged körülvevő egyszerű dolgok láthatatlan, ám megfizethetetlen értékére. Amely megmutatja, hogyan színezd ki filccel a napjaidat, megerősít, hogy igenis ki kell használni az apró negyedórás munkaszüneteket, de az is kiderül, hogyan kell stoppert használni az „úgysincs időm” szindróma kezelésére.

 

Legyen Neked is saját VIP Programod!

Ez a 14 nap csak Rólad szól

Azért, hogy a végén a tanácsokat megfogadva, akár a mindennapjaidba beépítve, testileg-lelkileg megújulhass, és vidáman, önbizalommal telve kezdhesd a 2012-es évet. Mert a változáshoz olykor ennyi is elég.

 

Legyen Neked is saját VIP Programod!

Vidd magaddal VIP Programodat!

Akár utazás közben, edzésre menet vagy bevásárlás előtt is böngészheted aktuális napi tervedet, amennyiben letöltöd az alkalmazást a telefonodra. Így a mindennapok rohanásában is követheted életmódtervedet, az újabb receptek és tippek megjelenésekor pedig külön értesítést is beállíthatsz. Legyen mindig veled a VIP Programod!

Legyen Neked is saját VIP Programod!

 

További információ: www.activia.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top