Sztárok

Gyógyszerekkel volt tele Whitney Houston hotelszobája

Az amerikai TMZ internetes portál szerint drogot nem, de receptre kapható gyógyszert találtak a néhány órája elhunyt énekesnő szállodai szobájában.

Gyógyszerekkel volt tele Whitney Houston hotelszobája48 évesen elhunyt Whitney Houston. Az amerikai énekesnőre testőre talált rá a szállodai szobájának fürdőjében. Egyelőre nem tudjuk, mi okozta Houston halálát, de az már kiszivárgott, hogy mit találtak az énekesnő hotelszobájában.
A TMZ internetes oldal úgy tudja, hogy kábítószer nem volt a szobában, viszont a fürdőben számos receptre kapható gyógyszert találtak. Források szerint az énekesnő megfulladhatott a kádban. „A kádban találták meg a holttestet, boncolást rendeltek el, hogy megállapítsák, fulladás vagy túladagolás okozta az énekesnő halálát” – írja a TMZ.
Az egy rendőrségi forrás azt elismerte, hogy voltak gyógyszeresüvegek a szobában, viszont arra egyelőre nincs bizonyíték, hogy az énekesnő alkoholt fogyasztott volna a halála előtt. További részletek a halál okáról, itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top