Sztárok

Terhes nejét csalta az RTL sztárja

Megbocsátotta férje hűtlenségét David Boreanaz – a Dr. Csont című sorozat főszereplőjének – felesége. Pedig a színész akkor lépett félre, amikor az asszony gyermeket várt.

Majdnem két évvel ezelőtt a Dr. Csont sztárja viszonyt folytatott a szexfüggő Tiger Woods egykori kedvesével, Rachel Uchitellel. Csakhogy a kaland nem maradt titokban, és az egész világ megtudta, hogy a sármos színész megcsalta a nejét, éppen akkor, amikor az asszony a második gyermekükkel volt várandós. A szerelmi háromszög egész Amerikát lázban tartotta, már csak azért is, mert David és Rachel SMS-ei és telefonhívásai is napvilágra kerültek. Az asszony ennek ellenére megbocsátott férjének, aki mit sem veszített népszerűségéből. Azóta persze Boreanaz újra a jóságos férj szerepében tetszeleg, és minden interjúban szánja-bánja, amit tett. “Elfelejtettem, hogy a házasság egy szent dolog, és ezt nagyon sajnálom. A nejemmel minden nap azon dolgozunk, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat, ami miattam romlott meg. Küzdeni fogok, mert szeretem a nejemet és a gyerekeimet” – nyilatkozta a színész, két évvel a botrány után. Mondjuk szerencsétlen állandóan ilyen helyzetekbe keveredik, mert már szexuális zaklatással is megvádolta a sorozat egyik gyakornoka. Viszont bizonyítékot nem találtak, és a hazug kollégát kirúgták.

 
Terhes nejét csalta az RTL sztárja
 
Terhes nejét csalta az RTL sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top