Sztárok

Mit titkolnak a legnagyobb magyar hírességek? – videó

Van olyan híresség, aki fűt-fát ígér egy fotósnak, hogy a róla készült fotók soha ne lássanak napvilágot. És most nem Hollywoodról beszélünk, hanem Magyarországról. De kinek mit kell titkolnia?
Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

A Story magazin főszerkesztője szerint vannak tényleges botrányok, és vannak olyan jelenetek egy híresség életéből, amit csak felfújnak a lapok. „Például amikor egy puszit csókká dagasztanak” – mondja a főszerkesztő, persze azt is hozzáteszi: nem csak Hollywoodban szeretnének bizonyos dolgokat rejtegetni a hírességek. „Tudok olyanról, amikor egy sztár fűt-fát és még azon is túl sok mindent ígért, ha kitörli az adott képeket…” – nyilatkozta az Aktívnak Ómolnár. Hogy ez a téma miért lett újra aktuális? Nos a hétvégén igen kellemetlen helyzetbe hozta magát a Jóban Rosszban egyik színésznője, aki többet ivott a kelleténél egy sajtónyilvános bulin, és közben flörtölni kezdett a házas kollégájával.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top