Sztárok

Még mindig csak álmodozol a tökéletes alakról?

Képzeld azt, hogy a nyári hőségben kimész a strandra, ledobod a ruhádat és minden tekintet rád szegeződik. Vékony derék, tónusos karok, lapos has, feszes combok és popsi. Minden pasi mosolyog rád, és minden csaj szeméből az irigység jeleit olvasod ki! Mert ők gyengék voltak és nem tudtak lefogyni. Te már nem tartozol közéjük, mert megcsináltad. Boldog vagy és elégedett!

Ne csak álmodozz erről, tegyél is érte! Nem lehetetlen, hogy nyárra mindez valósággá váljon! Ráadásul a megfelelő táplálékkiegészítőkkel gyorsíthatod is a fogyást. Hogyan?

Még mindig csak álmodozol a tökéletes alakról?

Bemutatjuk Neked a fogyókúra tízparancsolatát:

  1. Naponta legalább 4 alkalommal egyél, de egyszer se edd tele magad!
  2. Mindig reggelizz!
  3. Kerüld a nehéz, cukros, zsíros ételeket.
  4. Igyál naponta legalább 3 liter cukormentes folyadékot.
  5. Próbálj meg mindig azonos időpontokban ebédelni.
  6. Naponta háromszor, az étkezések előtt 10 perccel vegyél be 2 db Eat Control tablettát, sok folyadékkal. Magas rosttartalmának köszönhetően két étkezés között nem leszel éhes.
  7. Naponta háromszor vegyél be egy Active Fat Burner zsírégető tablettát, amely segít, hogy napközben több kalóriát használj fel.
  8. Este 6 után csak és kizárólag az Ultra Loss Shake fogyókúrás turmix legyen a vacsorád, 300 ml vízben feloldva. Egy adag csupán 99,3 kalóriát tartalmaz. Kiváló választás akkor is, ha leküzdhetetlen vágyat érzel az édesség után. Édes, krémes, igazi finomság, mely eltelít és vitaminokkal is ellátja a szervezeted.
  9. Próbálj meg hetente több alkalommal fél órát mozogni. Válassz a testsúlyodnak, erőnlétednek megfelelő mozgásformát, olyat, ami örömet okoz!
  10. Tartsd be a tízparancsolatot és légy fegyelmezett!
Még mindig csak álmodozol a tökéletes alakról?

Ha szeretnél megszabadulni a feleslegedtől, akkor a Pink Fit Easy csomag a Te választásod! A csomag tartalmaz 21 adag fogyókúrás turmixot, az Ultra Loss Shake-et, egy doboz étvágycsökkentő Eat Control-t és egy doboz zsírégető Active Fat Burner tablettát. Ajándékba pedig kapsz egy shakert, amiben bárhol, bármikor könnyedén elkészítheted a turmixodat.

A Pink Fit fogyókúrás termékek megvásárolhatók a BioTech USA Sport Élet Egészség Központokban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top