Sztárok

MasterCard®-dal és Maestro®-val vásárolni kényelmes!

A bankkártyás fizetés előnyeit Te is nap, mint nap élvezheted: pontos, gyors, biztonságos megoldás, és ráadásul kényelmes is, főleg, ha otthonról vásárolsz a kártyáddal.

Az online bankkártyás vásárlásnál pár perc alatt felmérheted számos üzlet kínálatát, és azt is, hogy a termék hol kapható a legkedvezőbb áron. Ráadásul készpénzről sem kell gondoskodnod, amikor a terméket kiszállító futárt várod.

Az online bankkártyás fizetéssel időt és pénzt takaríthatsz meg

Az online bankkártyás fizetésnek ugyanis – az átutalással szemben – az esetek legnagyobb részében nincs külön banki díja (a kereskedői weboldalon azonban minden esetben tájékozódj a fizetési feltételekről, mert elképzelhető, hogy az adott webshop külön díjat számít fel a különböző fizetési módok szerint). Emellett megspórolhatod a készpénzfelvétel költségét is.

Vásárlási applikációs képek

Mely webshopokban használhatod MasterCard vagy Maestro bankkártyádat?

MasterCard vagy Maestro kártyáddal olyan internetes kereskedőnél fizethetsz, ahol a Maestro, illetve a MasterCard logót feltüntették.

Vedd A Neten, vedd bankkártyával, és most 1 000 000 Ft-ot is nyerhetsz!
MasterCard vagy Maestro kártyáddal most VAN esélyed nyerni, ha 2012. május 14. és 2012. június 10. között a partner webshopokban vásárolsz vele, és a webshopban aktiválod eSorsjegyedet!Fődíj: 1 000 000 Ft

MasterCard és Maestro bankkártyáddal online bankkártyás fizetés esetén 2012. május 14. és 2012. június 10. között kedvezményeket is élvezhetsz!

Az akció részleteiről itt olvashatsz.

Vásárolj Te is webshopokban, és élvezd a kellemes vásárlás és az online bankkártyás fizetés előnyeit a MasterCard és Maestro bankkártyákkal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top