Sztárok

Felismered még a Való Világ szereplőit?

A legtöbb Való Világos felfedezte, hogy közösségi oldalak segítségével, még képesek néhány tucat aktív "rajongót" produkálni. Megnéztük mit csinálnak az egykori villalakók.

A győztes VV Attila talán most, hogy nem jár Kingával kiegyensúlyozottabb kapcsolatot ápol a szőkeséggel, mint amikor még a kerítést átmászva szökött ki a lány házából. Az is kiderül Ati Admirális Facebook profiljából, hogy ha hívják szívesen megy fesztiválokra, edzőteremet is rendszeresen látogat és nagy hódolója mindennek, ami Steve Jobs nevéhez kötődik. De Kinga nem csak Attilával, hanem a teljesen eltűnt Csabával is tartja a kapcsolatot, és a képekből úgy tűnik szeretnek hármasban piknikezni az immár vörös Dyával. VV Veronika miután nyár elején kihajókázta magát Monte-Carlóban, újra visszaült az iskolapadba. Veronika ugyanis fodrásznak tanul, és az Országos Tanulóversenyen második lett Pop-rock kategóriában. Nem, ez nem ének-, hanem fodrászverseny volt.

Tovább csodálnád a villalakókat? Kattints ide!
Tovább csodálnád a villalakókat? Kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top