Sztárok

A Voice – Szécsi ikrek: “Ebben a csillogó világban jól jön Anyu támogatása”

Dupla az öröm a Szécsi családban, hiszen mindkét ikerlány, Böbe és Saci is bejutott a Voice élő show-jába! A lányok nem féltékenykednek, nagyon drukkolnak egymásnak – igaz, a ruhákon azért néha összekapnak, mint rendes testvérek.

Az egyik nagyszájú, a másik érzékeny

Egy méretet hordanak, így az okoz közöttük leginkább konfliktust, ki vette fel azt a ruhát, amit épp a másik is szeretett volna. Hatalmasakat tudnak veszekedni egymással akkor is, amikor épp dalokat szereznek. De Böbe és Saci a testvéri viták ellenére nagyon szeretik egymást, és boldogok, hogy együtt menetelhetnek tovább – igaz más csapatban – a Voice élő adásaiba. „Egypetéjű ikrekként jöttünk a világra, így a külsőnk igen hasonló, de belső tulajdonságainkat tekintve nagyon különbözünk – meséli Saci. – Én vagyok kettőnk közül a nagyszájú, a laza, és az érzelmeimet is sokkal hangosabban adom ki magamból, mint Böbe. Ő érzékenyebb lány, nehezebben nyílik meg, így a rosszalkodáshoz nem volt régebben ideális partner. Lelkifurdalást okozott neki, amikor kicseréltük egymást az iskolában, és pityeregve elárulta az osztályfőnöknek, hogy ő ül helyettem a padban.”

A Voice – Szécsi ikrek: „Ebben a csillogó világban jól jön Anyu támogatása”
A Voice – Szécsi ikrek: „Ebben a csillogó világban jól jön Anyu támogatása”

 

Anyukájuk a legfőbb szövetségesük

A Voice – Szécsi ikrek: „Ebben a csillogó világban jól jön Anyu támogatása”Az iskolában, ahová járnak, a tanárok és a diákok egyaránt meglepődtek, hogy Böbe és Saci továbbjutottak a tehetségkutatón, mert egyébként nem tartoznak a stréber, szívesen szereplő diákok közé. Nem verték nagydobra azt sem, hogy évek óta tanulnak énekelni, amiben édesanyjuk a legnagyobb segítségük. Ágota nagyon a szívén viseli 16 éves lányai karrierjét, még a mi interjúnkra is elkísérte őket. Bízik a gyermekeiben, de úgy érzi, az ő életkorukban nem árt még egy felnőtt, aki a pártjukat fogja. „Ebben a számunkra még ismeretlen, csillogó világban nagyon jól jön Anyu támogatása – mondja Böbe. – Az egész családunk hatalmas izgalommal várja a következő fordulót. Van egy közös barátnőnk, akinek az édesapja angol, és kiskorunktól kezdve sokat voltunk együtt, így mi is nagyon jól beszéljük a nyelvet. Mostanában már dalszövegeket is angolul írunk, és az álmunk az, hogy egy nap majd nemzetközi szinten is énekelhessünk, akár együtt is. De fontosnak tartottuk, hogy ebben a versenyben most külön-külön mérettessünk meg, ne mint ikrek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top