Sztárok

Milliós nézettség – tovább tarolnak a magyar táncosok

Az egyik brit lap újságírója beállt a Britain's Got a Talent versenyben részt vevő magyar tánccsoport próbájára. Mint a cikkből kiderül, egyre többen támogatják a magyarokat, akik nagyon szeretnének egyszer II. Erzsébet előtt is fellépni. Ha nyernek, teljesül az álmuk.

Majdnem 20 milliós letöltés és Simon Cowell támogatása

„Árnyékból a reflektorfénybe” – ezekkel a szavakkal élteti legfrissebb cikkében a Daily Mail a magyar Attraction tánccsoportot. A brit lap szerint az árnyékszínház annak ellenére is megnyerheti a Britain’s Got a Talent versenyt, hogy magyarok. A műsor megálmodója és zsűritagja, Simon Cowell, maximális támogatásáról biztosította a csoportot. „Mi is Európa része vagyunk. Nagyon hízelgő, hogy ez a csapat elrepült hozzánk, britekhez, hogy megmutassák nekünk ezt az elképesztő show-t” – nyilatkozta.
A cikk szerzője a magyar táncosok egyik próbájára látogatott el, nem véletlenül. Fiaink ugyanis még a fogadóirodák szerint is esélyesek a végső győzelemre. Az Attraction videóit az elmúlt hetekben 17 millióan nézték meg a YouTube-on, és a külföldi újságíró szerint nemcsak a könnyező zsűritag, Amanda Holden zárta őket a szívébe, hanem több millió néző is.

Milliós nézettség – tovább tarolnak a magyar táncosok


Táncba vitték a brit újságírót

Az egykori Hip Hop Boyz-tag Szűcs Zoltán az újságíró kérdésére elmondta, hogy milyen fénytechnikákkal és aprólékos kidolgozással varázsolnak egy emberi testből pálmafát. Hogy megértse a lényeget, a cikk írója maga is beállt az egyik jelenetbe, de elmondása szerint pár másodperccel később már alig érezte a térdét a fájdalomtól, és minden izma megfeszült. „Egyetlen testrészemet sem engedhetem el, még a fejemet sem dönthetem meg, mert az egész jelenet összeomolhat miattam” – írja a szerző.

Milliós nézettség – tovább tarolnak a magyar táncosok

„Végzetes” lehet egy sérülés

Szűcs a cikkben arra is kitért, hogy naponta járnak gyógytornászhoz és masszőrhöz, mert a próbák alatt is előfordulnak sérülések. Az Attraction legnagyobb ellenfele pedig a „pici” létszám és az esetleges sérülések. Mint a riportban elmondták, nagyon szeretnénk még látványosabb elemeket bemutatni, de nyolcan alkotják a csoportot, és ha lesérülne valamelyikük, nehéz helyzetbe kerülnének a következő adásban. „Azt szoktuk mondani a táncosainknak, hogy ebben a csoportban nincs helye az önzésnek. Ha egy új tag érkezik hozzánk, meglátjuk, hogyan megy a beilleszkedés, és az összeszokott tagok döntik el, hogy tudnak-e együtt dolgozni, konfliktus nélkül” – mondja Szűcs Zoltán felesége, Éva, aki férjével együtt alapította az árnyékszínházat. De nemcsak a munka köti össze őket, hanem két kisfiuk is. 

Milliós nézettség – tovább tarolnak a magyar táncosok

Az Attraction álma, hogy megnyerje a brit műsort, és II. Erzsébet előtt léphessenek fel. „Szeretnénk megköszönni a brit embereknek a támogatást. Persze realisták vagyunk, és már most úgy érezzük, hogy nyertünk ezzel a műsorral…” – mondta Szűcs.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top