Sztárok

Ikreket szülne Horváth Éva

A műsorvezetőnő sem alakját, sem karrierjét nem sajnálná, ha áldott állapotba kerülne.
A(z) “Szerinted hamarosan szülni fog Horváth Éva?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

Horváth Éva úgy érzi, megérett arra, hogy gyereket vállaljon. “Huszonhét éves korom óta felkészültnek érzem magam az anyaságra. Szerintem nem meglepő, hogy egy tüneményes kislányban gondolkodtam, de mostanában sok időt töltök együtt a barátnőm kisfiával, a kétéves Botikával, aki megváltoztatta a nézetemet” – mesélte Éva a Borsnak, és azt is elárulta, hogy nagyon örülne, ha ikrei születnének. “A párommal egyébként beszélgettünk már a témáról, de hisszük: mindennek megvan az oka, és eljön az ideje. Egy biztos, előttem jó példa van. A szüleim már harminc éve szeretik és tisztelik egymást. Nagyon szeretném, ha ez nekem is összejönne, mert igazán kiegyensúlyozott életet szánnék a születendő gyermekeimnek” – mondta a műsorvezetőnő.

Ikreket szülne Horváth Éva
 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top