Sztárok

Visszatér Cipő az exrepublicos lemezén

A Republic volt gitárosának lemezén énekel újra Cipő.

Tóth Zoltánnak, a Republic egykori gitárosának az új lemezén hallható ismét Bódi László – írja a Blikk. “A lemezmunkák közepette jött az ötlet, hogy nagyszerű meglepetés lehetne ez a rajongók számára. Az utolsó pillanatig próbáltam őrizni a titkot, hogy lehetőleg otthon, az első postán érkező CD-k kibontása után derüljön ki a meglepetés… A Felfedezni a várost című dalom kezdeményei már évekre nyúlnak vissza. Eredetileg egy felsőoktatási intézmény felkérésére kezdtem el írni. Magát a felvételt később készítettük közösen Cipővel, amelyen ő énekelt, jómagam pedig feljátszottam. Kettőnk egyik gyakori különmunkájáról van szó, sokszor dolgoztunk együtt Republicon kívüli produkciókban, Halász Judit vagy Koncz Zsuzsa lemezein…” – mondta Tóth Zoltán.

Visszatér Cipő az exrepublicos lemezén

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top