Sztárok

Ők küzdenek ma A Dalban

Három énekesnő, két énekes, valamint négy csapat verseng a szombati középdöntőben. A tét nem kisebb, mint a február 22-ei döntőbe jutás. Ti kinek szurkoltok?

Az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyének középdöntőjében szombaton kilenc előadó áll színpadra, közülük négy jut a fináléba: két produkció a zsűri, a másik kettő pedig a közönség szavazataival. Az első középdöntőben versenyez Király Viktor és a Running Out of Time című dal, amely egyedüliként kapta meg a maximális 40 pontot az elődöntőkben. Szintén ma látható a barátaitól rengeteg segítséget kapó Szabó Leslie és a Hogy segíthetnék? című dal.

A nők közül hárman szerepelnek szombaton, mindannyian angol nyelvű számmal: Joni a Waterfallt énekli, Bogi a We Allt, Radics Gigi pedig a Catch Me-t adja elő. Az együttesek közül a Group’N’Swingtől a Retikül című dal, a Depressziótól a Csak a zene, a New Level Empire-től a The Last One, a Mystery Gangtől a Játssz még jazzgitár! hangzik el. A szombati középdöntősök közül tavaly ketten már szerepeltek A Dalban: Bogi akkor az elődöntőig, Radics Gigi pedig egészen a döntőig menetelt.

Hamarosan tehát kiderül, hogy ki képviselheti Magyarországot az eurovíziós dalfesztiválon májusban Koppenhágában – ám addig is, míg ByeAlex utódjára várunk, hallgasd meg a tavalyi győztes dalát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top