Sztárok

Budapesten kerül megrendezésre Közép–Európa legnagyobb egészség- és mozgásfesztiválja!

8 év, 17 rendezvény, több százezer látogató és sportoló – csak néhány szám a FitBalance-események történetéből!
Budapesten kerül megrendezésre , Közép –Európa legnagyobb egészség és mozgásfesztiválja!

2014. május 11-én ismét megrendezésre kerül az eisberg – FitBalance Aréna, egészség- és mozgásfesztivál a Papp László Budapest Sportarénában! A rendezvény célja az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítése!

Budapesten kerül megrendezésre , Közép –Európa legnagyobb egészség és mozgásfesztiválja!Európában is egyedülállóan 26 színpadi aktivitás és program kerül megrendezésre, a legnépszerűbb fitneszirányzatoktól az innovatív mozgásformákig. Több száz hazai és nemzetközi oktató és prezenter áll színpadra, hogy megmozgassa a több mint 5000 látogatót! Az életmódexpón, hazánkban kiemelkedően, 100-nál is több kiállító jelenik meg, interaktív programokkal, egészségügyi szűrővizsgálatokkal és különleges aktivitásokkal. A tömegsport mellett a versenysport is helyet kap az eseményen, ugyanis itt kerül megrendezésre a BioTech USA – FitBalance IFBB Central Europe Cup, testépítő- és fitneszverseny, a Pole Fitness Magyar Bajnokság, valamint a WPC Felhúzó Magyar Bajnokság is!

A rendezvényen gondoltunk a családokra is, szakképzett pedagógusokkal, sportos gyermekmegőrzővel is készülünk, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő!

Budapesten kerül megrendezésre , Közép –Európa legnagyobb egészség és mozgásfesztiválja!

A FitBalance Aréna esemény fővédnöke, dr. Simicskó István, sportért és ifjúságért felelős államtitkár! Folytatódik a “sztárok az egészségért” program is, ahol ismert sportolók, közéleti személyiségek vesznek részt a FitBalance különböző óráin, egészségügyi szűrésein, ezzel népszerűsítve a prevenciót, valamint az egészséges életmódot!Budapesten kerül megrendezésre , Közép –Európa legnagyobb egészség és mozgásfesztiválja!

A kezdeményezés egy nemes célt is szolgál, ugyanis az esemény bevételének egy részét a szervezők egy vidéki általános iskola számára ajánlják fel, sporteszközök vásárlásra.

Részletes órarend és jegyinformáció: www.fitbalance.hu, www.fitbalance.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top