Sztárok

Volt osztálytársáért szorít az X-Faktorban Csobot Adél

A 2014-es X-Faktor utolsó válogatóján feltűnt Altfater Andreát sokan a szintén ebben a műsorban feltűnt Csobot Adélhoz hasonlítják. Mint megtudtuk: a különböző internetes fórumokon összehasonlított két leányzó személyesen is ismeri egymást.

Csobot Adél és Altfater Andrea ugyanis egy városból származik, és együtt is járta ki az általános iskola felső tagozatát. A 2012-es X-Faktor harmadik helyezettje lapunknak mesélt az Andreához fűződő viszonyáról. “Négy évig együtt koptattuk az iskolapadot – szó szerint, hiszen egy időben padtársak is voltunk. A ballagás után ugyanabba a gimnáziumba felvételiztünk, ám ezt követően meglazult köztünk a kapcsolat” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Csobot Adél, aki a tehetségkutató minden évadát, így a 2014-es szériát is nyomon követi.

Amikor tudomást szereztem arról, hogy Andi jelentkezett a műsorba, nagyon megörültem, hiszen végre láthattam egy olyan embert a képernyőn, akihez személyes emlékek kötnek. Nagyon szurkoltam neki a válogatón, s – mivel tudom, milyen énekhangja van – biztosra is vettem, hogy továbbjut a táborba. Bízom abban, hogy ezt az akadályt is sikeresen fogja venni, és ezúton is azt kívánom neki, hogy érje el azt a célt, amit kitűzött magának. Szorítok, Andi!

Mint említettük: egyes kommentelők úgy vélik, hogy a két lány között óriási a hasonlóság – ezt a véleményt azonban egyikük sem osztja. “A külső hasonlóságokat egyáltalán nem látom, de az tény, hogy – hozzám hasonlóan – ő is nagyon mosolygós, nagyon pozitív személyiség” – mondta a szuperdögös énekesnő, aki a színházi és énekesi elfoglaltságai miatt az interneten szokta visszanézni a tehetségkutató adásait.

Telefonbeszélgetésünket követően feltárcsáztam a negyedik válogatón feltűnt tehetséget, Andit, akinek a beszédhangja épp ugyanolyan, mint Csobot Adélé – legalábbis telefonon. “Egyszer voltam egy interjún az egyik rádióban, és azt követően rengeteg olyan visszajelzést kaptam a közös ismerőseinktől, hogy félelmetesen hasonló a beszédhangunk.” Andi azt mondja, örül annak, hogy egykori osztálytársnője szurkol neki. “Kiskorunk óta ismerjük egymást, a nagykárolyi kultúrházban éveken keresztül együtt énekeltünk, tulajdonképpen egy színpadon nőttünk fel. Nem vagyunk napi kapcsolatban, de mindig büszkék vagyunk a másikra, ha látjuk, hogy sikert ért el valahol, valamiben. Jólesik, hogy ennyi barát, ismerős és ismeretlen támogat, remélem, hogy nem okozok csalódást a Táborban – sem nekik, sem magamnak” – zárta Andi, hozzátéve: elsősorban azért szeretne továbbjutni a műsorban, hogy minél többet tudjon fejlődni és tanulni.

Volt osztálytársáért szorít az X-Faktorban Csobot Adél

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top