Sztárok

Nagy Ricsi leénekelte a mezőnyt az X-Faktorban

Ismerős arc bukkant fel a szombati X-Faktorban.

A tizennyolc éves Nagy Ricsi már tavaly is szerencsét próbált a tehetségkutatóban, mindvégig egyenletes teljesítmény nyújtott, a Mentorok Házánál azonban mégis elvérzett. Ha esetleg valaki nem emlékszik, gyorsan felidéznénk a történteket: 2013-ban Tóth Gabi volt a fiúk mentora, a Mentorháznál azonban nem sikerült dűlőre jutni, így Csordás Ákos és Nagy Ricsi is lehetőséget kapott, hogy újra bizonyítson – végül előbbi jutott be az élőshow-ba.

Tóth Gabi tavaly úgy döntött: nem viszi magával az élőshow-ba Nagy Ricsit
Tóth Gabi tavaly úgy döntött: nem viszi magával az élőshow-ba Nagy Ricsit

Nagy Ricsinek, úgy tűnik, hogy jót tett a tavaly történt incidens, hiszen láthatóan új erőre kapott: a 2014-es X-Faktor utolsó válogatóján olyan átéléssel énekelte el Lana Del Rey Summertime Sadness című számát, ahogy azt kevesen tudják. A rengeteg gyakorlásnak meg is lett az eredménye: egykori majdnem mentoranyja, Tóth Gabi elismerősen nyilatkozott a produkciójáról. “A tavalyi döntéseimet nagyon megbántam, örülök, hogy itt vagy, Ricsi. Meg is bántam, meg nem is: jót tett neked ez az egy év. Megérkeztél, itt vagy.”

Itt visszanézheted Nagy Ricsi produkcióját:

Az X-Faktorban idén leszállították a korhatárt (erről itt írtunk korábban), aminek hatására rengeteg fiatal tehetség tűnt fel a válogatón – most a 14-18 év közötti wannabe énekesek produkcióiból szemezgetünk:

Szarvas Dominik (14):

Gusztos Enid (15):

Szűcs Randy (15):

Grega Csaba (16):

Botos Martin (17):

Danis Elza (17):

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top