nlc.hu
Sztárok
Kim Kardashian még a lányát is levágta – ezek voltak 2014 top szelfijei

Kim Kardashian még a lányát is levágta – ezek voltak 2014 top szelfijei

<p>Emlékszem, amikor tavaly novemberben<a href="https://nlc.hu/sztarok/20131120/selfie-szabo-zsofi-sarka-kata-toth-gabi-dukai-regina-miley-cyrus-debreczeni-zita/" target="_blank">az év szavának választották a szelfit,</a> arról írtam, <a href="https://nlc.hu/sztarok/20130829/szleng-szotar-miley-cirus-kiszel-tunde-britney-spears/" target="_blank">mit is jelent ez a kifejezés.</a> Ma pedig már boldog-boldogtalan csinálja, sőt koronázatlan királynője is van Kim Kardashian személyében. Igaz, sokan pályáznak a trónjára, köztük Miley Cyrus, aki idén kórházi "élményeit" is mindig megörökítette szelfi formájában. De az angol királyi család is rákapott, igaz, ők – hagyománytisztelő család révén – inkább véletlenszerűen lesznek szelfiszereplők.</p>

Kim Kardashian idén többször is felrobbantotta az internetet. Legutóbb például akkor, amikor csak azért, mert kislánya pislogott, levágta őt közös szelfijükről, mondván, róla viszont nagyon jól sikerült a kép. De az év elejét Nicki Minaj-zsal közös fenékszelfivel indította, thaiföldi nyaralásán pedig egy elefántbébivel szeretett volna fotózkodni. Csak a fáni nem akarta… De az ő nevéhez kötődik a szelfi kimaxolása, amikor is szelfijét fotózta a férje, Kanye West, miközben fotózták, ahogy fotózza a szelfijüket. Értitek, nem?!

Megnézem
Összes kép (1)

Nagy szelfi-vetélytársnője, Miley Cyrus is lassan meg tudna tölteni egy egész múzeumot önmaga fotóival. De ő az az elvetemült szelfifüggő, aki még a kórházi ágyon fekve sem mond le szenvedélyéről. A mindössze 22 éves énekesnő 2014-ben – kis túlzással – több időt töltött kórházban, mint otthon. Volt, hogy “súlyos allergiás reakció” miatt szállították be (rossz nyelvek szerint inkább a füvet adagolta túl), míg legutóbb szintén egy heves parti alkalmával olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy csak a szerencsén múlott, hogy nem a főütőerét érte a vágás.

Megnézem
Összes kép (1)

 2014-ben a királyi család tagjai is rákaptak a szelfizésre, igaz, ők inkább mások önfotóinak “szenvedő alanyaiként” tűntek fel egy-egy fotón. II. Erzsébet és unokája, Vilmos herceg akaratukon kívül váltak annyira profikká, hogy egyenesen megphotobombolták mások szelfijeit. És most én kérek elnézést, ha elvesztetted a fonalat!

Megnézem
Összes kép (1)

Az év elején a legmenőbb szelfi receptjét is megtudhattuk: fogj egy fényűző eseményt, végy hozzá egy jó fej házigazdát és rengeteg világsztárt. Az így készült Oscar-szelfit akkora felhajtás követte, hogy onnantól kezdve boldog-boldogtalan tömeges sztárfotókat készített. Előkerült egy szelfi a kilencvenes évekből is, és Ferenc pápa is rákapott a szelfire. Az év második legmenőbb fotója pedig a foci-vb-hez kötődik.

Megnézem
Összes kép (1)

A hazai szelfikirálynők sem maradhatnak ki a jóból. Mivel van köztük egy-két sokkoló, azért a legenyhébbtől haladunk a legdurvább felé. A sort nem indíthatja más, mint Magyarország Harper Bekchamje, a kis Berki Natasa Zselyke, aki itt még alig volt egyéves, szelfizni már tudott. Tatár Csilla egy gólyás szelfije is felkerült a top 20-as válogatásba, de Szabó Zsófi fodrásznál ülős képét sem hagyhattuk ki. Ahogy az Oscar-gála szelfijére hajazó Sztárban sztár sztárfotója sem maradhatott ki. A végére pedig a három sereghajtó önfotó került: amihez nem is fűznénk semmit, nézzétek!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top