Sztárok

Argo 2.: Kulka János elárult néhány kulisszatitkot – videó

Bemutatták az egyik legjobban várt magyar akciófilmet az Argo 2.-t. A mozihoz werkfilm is készült, amiben Kulka János elárulta, miért jelent neki sokat a film.

Bár Kulka János számára az Argo 2. forgatása nem volt felhőtlen, hiszen az egyik jelenet felvételekor fejsérülést szenvedett, a színész mégis nagyon örült, hogy szerepet kapott a filmben. “Az Argo 1. volt az első találkozás Árpa Attilával, amit egy elküldött forgatókönyv követett. Nagyon elcsodálkoztam, hogy vajon miért küldte el nekem az Argo 2. forgatókönyvét kezdte Kulka János. – De arra emlékszem, hogy gyakorlatilag egy ültő helyemben végigolvastam, ami szerintem egy jó forgatókönyv egyik legnagyobb ismérve. Emlékszem, mennyit röhögtem, és elképesztően szellemesnek és viccesnek tartottam magát a történetet” – mesélte az Argo 2. werkfilmjében a színész, aki azt is hozzátette, azért örült kifejezetten ennek a szerepnek, mert egyre ritkábban van lehetősége vígjátékokban játszani. Ám most egy japán maffiózó bőrébe bújhatott:

Megnézem
Összes kép (1)

János szan a japán szindikátus kapcsolattartója. Őt már azonnal Kulka Jánosra írtuk. Nem véletlenül hívjuk János szannak” – árulta el a film rendezője Árpa Attila, aki arról is beszélt, hogyan folyt a munka. “Azonnal elvállalta. Persze voltak kérdései, hogyan kell például kardpárbajozni a gémeskút tetején” – mesélte viccesen Árpa Attila.

A werkfilmben az Argo 2. stábtagjai és színészei is megszólalnak, többek között a nemrég elhunyt Bicskey Lukács is, aki akkor még lelkesen mesélt szerepéről és a forgatást megelőző felkészülésről: “Előtte több héttel, egy kaszkadőrrel elkezdtem dolgozni, ugyanis meg kellett tanulni a kantanával bánni. Olyan is történt, hogy sikerült felszakítanom a fejét a mesteremnek”árulta el Bicskey Lukács.

A teljes werkfilmet a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top