Sztárok

Ilyen könnyes lesz Lagzi Lajcsiék karácsonya

Soha ilyen keserves karácsonya nem volt még Lagzi Lajcsi családjának, mint ami most vár rájuk.

Lagzi Lajcsi fenyítést kapott, így családjának már szinte biztos, hogy könnyekkel teli lesz az ünnep – írja a Story magazin. A zenészről szinte hetente újabb hírek jelennek meg, ami még jobban megviseli feleségét és gyermekeit. Az őrizetben lévő Lagzi Lajcsival ugyanis nem beszélhet akárki. Nemrég súlyos fenyítést kapott, amiért felesége is hallotta azt a telefonbeszélgetést amit gyermekeivel folytatott Lagzi Lajcsi.

Lagzi Lajcsi felesége:

“Még azt sem tudták megmondani, hogy a férjem legalább az ünnepekre hazajöhet-e. Egyáltalán nem beszélhetünk. Szörnyű ez az elszakítottság, ez a bizonytalanság” – mondta a Story magazinnak Lagzi Lajcsi felesége, Boglárka, akit már hónapokkal ezelőtt kiengedtek a fogdából.

“Akár hazaengedik, akár nem, egy biztos, én várni fogom. Kire is számíthatna Lajos, ha nem rám? Persze, hogy mellette vagyok… Hiszen mi összetartozunk” – mondta kisírt, könnyes szemmel a Story magazinnak Boglárka.

Lagzi Lajcsi felesége:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top