Sztárok

Friss fotó: Angelina Jolie kórosan sovány

Nem ez az első aggasztó jel, hogy a színésznő borzalmas állapotban van. Angelina Jolie hiába igyekszik takargatni magát.

Egészségi állapota aggasztó, mégsem tesz ellene semmit, pedig bárki láthatja a 45 kilós Angelina Jolie-n, hogy kórosan sovány, akárhogy is próbálja takargatni.

A színésznőt most 7 éves fiával fotózták le, akit sokan összekevertek a színésznő idősebb lányával. Shiloh-val kapcsolatban már nem egyszer felmerült a kérdés, miért engedi neki az anyja, hogy fiúnak öltözzön, de Jolie mit sem törődik ezzel. Köztudott, hogy a lánygyermek eleve azt szeretné, ha Johnnak szólítanák, ezzel a külsővel pedig rá is szolgálna erre a névre. Gyakorlatilag éppen úgy néz ki, mint a képen az öccse, Knox.

Fiús frizura, kabát és póló
Knox éppen úgy néz ki, mint a nővére

A színésznő viszont a szabadelvű nevelés híve, és azt mondja, hordja azt a gyerek, ami neki jó, mit törődik ő vele, minek szóljon bele. Nyilván így vélekedik arról is, ha valaki megjegyzést tesz neki, hogy sovány, legalábbis erről árulkodik ez a kép is: 

Alig szélesebb, mint a lánya
Alig szélesebb, mint a fia

Angelina Jolie és Brad Pitt hat gyermeket nevelnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top