Sztárok

Ilyen plakát sem volt még, mint a Kicsi Óriásoké – te is szavazhatsz

A Kicsi Óriások műsorához a nézők döntenek arról, mit is akarnak látni. Megkezdődött a szavazás a Kicsi Óriások plakátkampányának rajzaira.

Kicsi óriások címmel indít tehetségkutató show-műsort 4 és 14 év közötti gyereknek az RTL Klub. A tehetségkutató műsorban a jelentkezők öt csapatkapitány csapatába juthatnak be ének, tánc és kistehetség kategóriákban. A Kicsi óriások tudását háromtagú zsűri értékeli, de most a közönség dönt, a dolognak pedig tétje van.

Megkezdődött a szavazás a Kicsi Óriások plakátkampányának rajzaira, a harmadik pályaműre a műsor közösségi oldalán, ma reggeltől lehet szavazni. A jutalom sem akármi: 100.000 Ft értékű játékcsomag fejenként, mind a három befutónak, 100.000 forintos játékcsomag, valamint a három győztes munkája a műsor közterületi plakátkampányának része lesz. 

Több száz pályázat érkezett az RTL Klub nemrégiben meghirdetett Kicsi Óriások műsorához kapcsolódó rajzpályázatára, melyben három gyermek rajzát láthatják majd viszont a nézők óriásplakát formájában.

A szakmai zsűri kettőt már ki is választott a beérkezett munkák közül. A harmadik győztes kiválasztásába azonban most bárki beleszólhat. Ma reggeltől július 8-a éjfélig bárki szavazhat a műsor közösségi oldalán, hogy a három – a zsűri által szintén kiemelkedőnek ítélt – pályamű közül, melyik legyen a közönségdíjas. A két, zsűri által kiválasztott, valamint a közösségi oldalon megszavazott közönségkedvenc pályamunkák július 11-én válik publikussá a Kicsi Óriások közösségi oldalon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top