Sztárok

Bilincsben vitték a pszichiátriára Kanye Westet

A turnéját is lefújták. Kanye Westet az edzőjétől hurcolták el vasárnap éjjel.

Pszichiátriai vizsgálatra szállították Kanye Westet egyenesen a személyi edzőjétől, Harley Pasternaktól. A TMZ szerint a rapsztárra vasárnap hívták ki a mentőket, mivel “kiszámíthatatlanul viselkedett”. A lap megjegyzi, hogy mire a mentők kiértek, Kanye viszonylag lenyugodott, de nem akart beszállni az autóba, ezért megbilincselték, és egy hordágyhoz kötözték.

A TMZ még hétfőn késő este (nálunk kedd hajnal) megkereste Pasternakot, követték majd másfél percig, de egy szót sem húztak ki belőle az esetről:

Bennfentesek szerint Westet jó pár napra kórházban tartják, és teljes pszichiátriai kivizsgálásnak vetik alá. A rapsztár egyébként nagyot ment az utóbbi napokban: egy koncertjén közölte, hogy az amerikai elnökválasztáson a nyertes Donald Trumpra tette volna az ikszet (ha szavazott volna), majd elküldte a francba Jay-Z-t, Beyoncét, Barack Obamát és Hillary Clintont is. Utóbbihoz vajon mit szól anyu (Kim Kardashian), aki a női elnökjelöltet támogatta?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top