Sztárok

Újjászületett Gidófalvy Attila

Két születésnapja volt idén a Karthago billentyűsének: Gidófalvy Attila a műtétje óta új ember.

Nagyon komoly beavatkozást, őssejtbeültetést végeztek Gidófalvy Attilán az év elején. A műtétre azért volt szükség, mert a zenész egy korábbi titániumimplantátumának helyén daganatos elváltozás alakult ki.

Újjászületett Gidófalvy Attila

Az operáció után száz napot szigorú karanténban töltött Gidó, és még legendás bajszát is elvesztette. Ám nem panaszkodik, sőt: ahogy fogalmaz, február 17-én, műtétje napján újjászületett.

“Szuperül érzem magam, és be kell vallanom, tényleg csodaként élem meg, hogy itt vagyok és zenélhetek. A közönség annyi energiát ad, amely gyógyít. Tényleg a zene és ők a legjobb gyógyszer” – mondta a Blikknek a zenész.

Gidófalvy Attila azonban tudja, most már le kell lassítani, hatvanöt évesen nem élheti a fiatal rockerek életét. “A vadmálnaszörp volt a legnagyobb vadulás a születésnapomon! Kaptam egy újabb esélyt, nem fogom elszúrni, betartom az orvosi utasításokat, csak jelképesen koccintok” – árulta el a Karthago oszlopos tagja.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top