Sztárok

Marton László ügyvédhez fordult, fontolgatja a pert

A Vígszínház volt főrendezője még fontolgatja, bepereli-e az állítólagos áldozatokat. Ügyvédje szerint nem bírja tovább a kialakult helyzet miatt őt érő megterhelést.

Szakemberek segítségét kérte Marton László, a Vígszínház egykori főrendezője, akinek azután kellett távoznia, hogy Sárosdi Lilla elmondta, Marton szexuálisan zaklatta.

A Bors úgy tudja, Marton László egy hétig a szlovákiai Rimaszombaton próbált pihenni és gondolkozni, és terápiás segítséget is igénybe vett, annyira megviselték a történtek. Hazatérte után pedig Magyar György ügyvéddel konzultált.

Azért fordult ügyvédi irodánkhoz Marton úr, mert a maga részéről nem bírja tovább a megterhelést, amiben része van a kialakult helyzet miatt. Az egészsége és a lelki egyensúlya megroppant. Hangsúlyozom, hogy kifejezetten jogi értelemben véve neki van ügyvédje, de nincs ügye! Tanácsot kért, képviseletére adott teljes megbízást az ügyvédi irodának.

Az ügyvéd hozzátette, nagy valószínűséggel nem fogja perelni az állítólagos áldozatokat Marton László, de „ez még megfontolás tárgya”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top