Sztárok

Rubint Réka retró képe nagyon mutatós

Nosztalgikus hangulatban lehet Rubint Réka, az elmúlt rövid időszakban több régi fotót is megosztott. Ezúttal nem a férjével közös képről van szó, hanem egy nagyon dögös reklámról.

Az elmúlt időszakban sok kedves megjegyzést írtak Rubint Réka posztjaihoz, nagy kedvenc volt a Norbival közös, 16 éve készült fotó. Most pedig egy újabb régi kedvencet láthatunk, amelyben fontos szerepe van egy Ladának, amivel Norbi taxizott. 

16évvel ezelőtt...😊😍❤️💑 #16éve #myhusband #lovehim #forever #foreverlove #together #togetherforever

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

„Szerettem volna valami egyedi és személyes dolgot kitalálni, amellyel a tudatos életmódra buzdíthatom az embereket. A negyvenéves Ladámat még Rékától kaptam, és mivel nem használtuk, gondoltam, jó ötlet lehet, ha utasokat szállítok vele” – mesélte Norbi öt évvel ezelőtt, amikor hetente egyszer ingyen fuvarozott valakit a városban, és az utazás alatt életmódtanácsokat is adott az utasnak. Erre anno a közösségi oldalán lehetett jelentkezni, és csak az örömszerzés volt Norbi célja. Ebből az időből származhat ez a fotó is Rubint Rékáról, az Update taxi mellett pózolt, nem is akármilyen szexi szettben.

Íme a retró Rubint Réka-kép, nektek hogy tetszik?

Fotó: Facebook/Rubint Réka oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top