nlc.hu
Sztárok
Istenes Bence és Csobot Adél egymás nélkül is jól boldogul

Istenes Bence és Csobot Adél egymás nélkül is jól boldogul

Nehéz időszak ez Csobot Adélnak és Istenes Bencének, akik különbözőképpen birkóznak meg a külön töltött napokkal. Mivel ezúttal mindketten dolgoznak, gyorsabban halad az idő, mint a tavalyi Survivor-forgatás alatt.

Alig néhány napja váltak külön, de máris hiányoznak egymásnak. Istenes Bencének és várandós kedvesének, Csobot Adélnak 50 napot kell egymás nélkül tölteniük, míg a műsorvezető a Survivort forgatja Ázsiában, addig az énekesnő Rózsa Gyurival küzd A Nagy Duettben. Előre tudták, hogy nem lesz könnyű időszak, hiszen tavaly már egyszer ezt végigcsinálták, akkor azonban Csobot Adélnak nem voltak ennyire zsúfoltak a hétköznapok: most nemcsak a kisfia után kell rohangálnia, de A Nagy Duett miatt sokat próbál, és ott van minden héten a vasárnapi élő adás is. 

Április 17-én így búcsúztak egymástól az elkövetkező 50 napra.

„Hiszem, hogy ettől csak erősebbek leszünk.. hogy MI leszünk a legerősebbek, egy szétszakíthatatlan kötelékkel!! Helló 50 nap, úgyis mi győzünk!” – írta Adél.

Április 19-én Bence tudatta a jó hírt, hogy 45 óra utazás után szerencsésen megérkezett a Survivor forgatási helyszínére.

Április 22-én Bence az esővel küzdött, míg Adél talált magának egy új csókkirályt.

Április 25-én Bence azt adta hírül, hogy most egyedül kell meccset néznie, de a régi fotót elnézve Adélnak valószínűleg nem hiányzott a közös szurkolás… Mindenesetre az látszik, hogy sokat gondolnak egymásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top