Sztárok

Jakupcsek Gabriella: „már nincs kényszer rajtam”

Szeptember 10-től az ATV-n ismét napi talk show-t vezet Jakupcsek Gabriella, aki nagy izgalommal tekint az új feladata elé – írja a Blikk.

Jakupcsek Gabriella egy új műsorban lesz látható az ATV képernyőjén – írja a Blikk. „Beszélgetőtársaim lesznek az új műsoromban, a Jakupcsek pluszban… Csak úgy érdemes televíziózni, ha hagyják, hogy arról beszélgessünk, ami a levegőben van, az ATV-n senki nem szól bele a témaválasztásba, teljesen szabadok vagyunk… Aki bekapcsolja este a műsort, nem a hallott híreket kapja, amit addigra már feldolgoztak, kiveséztek, bizonyos csatornákon átdeformáltak – hanem ami kimaradt ebből! Fontos, hogy tájékoztassunk, és a néző úgy álljon fel a kanapéról, hogy érzi, kapott valami pluszt” – mondta Jakupcsek Gabriella, aki azt is elárulta, hogy bátorságot és önállóságot kapott a kirúgásával.

„Bátorságot és önállóságot adtak a kirúgásommal. Hálás vagyok, mert kimozdítottak a komfortzónámból, felnyitották a szemem, ám azért nem, ahogyan tették. Az tisztességtelen volt” – mondta a műsorvezetőnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top