Sztárok

Csobot Adél elárulta, min veszekszik Istenes Bencével

Csobot Adél és Istenes Bence a gyerekeket érintő, fontos dolgokban szinte kivétel nélkül egyetért mindenben, de sok olyan kérdés is van, amin hamar összekapnak.

Csobot Adél és Istenes Bence végre nagyon sok időt tudnak együtt tölteni, hiszen a műsorvezető most már többet van itthon, mivel véget ért a német X-Factor. Nátán már igazi nagyfiú, és Ádin is nagyon gyorsan nő, szerencsére az őket érintő kérdésekben általában megegyezik a szülők véleménye. Akadnak viszont olyan dolgok, amelyekben egyikük sem képes kompromisszumra, erről írt Csobot Adél a blogján.

„Nincs nap, hogy ne hallgassam végig, hogy »Tempó, tempó! Gyerünk már! Induljunk!«, és természetesen nincs más mondat, ami ennél jobban idegesítene! Pedig tényleg pörgök, legalábbis én így gondolom” – kezdte Adél, akinek meggyőződése, hogy a fiúkat indig ő készíti fel az útra, Bence nem túl sokat segít neki. 

„Először is kezdjük ott, hogy a gyerekeket közösen öltöztetjük fel mindig, főleg mióta ketten vannak. Emellett még Adél után is pakolok, hiszen ahol éppen leveszi a gyerekekről a pelenkát, az ott is marad. Aztán legtöbbször lepakolok a kocsiba – két fordulóval. Ami viszont még ennél is fontosabb: minden alkalommal megbeszéljük azt, hogy hány órakor kell elindulnunk, na, ez az az időpont, amit Adél miden alkalommal teljesen figyelmen kívül hagy” – kontrázott Istenes Bence, de hogy mit mondott a pelenkázásról és a csokievésről, azt Adél blogján megnézheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top