Sztárok

Vajna Tímea: „Andyt sokan meglopták, engem pedig megaláztak”

Fél évvel Andy Vajna halála után, tegnap adott először interjú Tímea – a beszélgetést két részre osztotta a Tények Plusz, most a második felét láthatjuk.

Vajna Tímea fél évig nem mondott semmit egykori férje halálával kapcsolatban, tegnap azonban megtörte a csendet. A fiatal özvegy tegnap megmutatta a Gattyán-villa egyik részét a Tények Pluszban, és mesélt az elmúlt pár hónapról, az anyagi gondokról, arról, hogy mit szóltak a szülei Andyvel való kapcsolatához, és az is szóba került, hogy pont az egykori filmügyi kormánybiztos halála előtt döntötték el, belevágnak a lombikprogramba

Most pedig az interjú második fele következik – a felkavaró vallomást ma is a Tények Pluszban láthatjuk.

„Bármit csinálnék, akkor is megszólnának, hogy hú, marhára gyászol, ha ezt csinálja… Miközben itthon, belül nagyon rosszul élem meg. Ilyenkor érzi az ember a legjobban, hogy hiányzik, és szerette a másikat” – vágott bele az interjú mai részébe Vajna Tímea. Végre kiderült, miért döntött úgy az egykori modell, hogy interjút ad. Elárulta, képtelen felfogni, hogy már fél év eltelt férje halála óta. Az első három hónapban szinte nem tudott magáról, a családjával sem beszélt, hiszen még sosem érzett ilyen fájdalmat. Most úgy érzi, hogy beavatja az embereket a lelki kálváriájába, mert szeretné, ha mindenki tudná, mi volt a színfalak mögött. 

Tímea elárulta, hiába fogadott fel szakácsot és személyi edzőt, Andy úgy szerette volna élni az életét, ahogy addig is: segítség nélkül. Tavaly tavasszal volt az első olyan rosszullét, amire azt mondta az orvos, hogy ebbe bele is halhatott volna. Mint Timi elmondja, nem tartotta be az étrendet, és továbbra is szivarozott. 

Andy felesége elmondta, hogy a halála előtti este még nagyon boldog volt, beszéltek telefonon. Az is kiderült, hogy nem jutott elég vér a szívébe, ez vezetett a tragédiához. „Még három napig hallottam, hogy Timi, segíts. (…) Ott azt hittem, vége az életemnek, mondtam neki, hogy vigyen magával engem is” – mondta Timi, aki úgy érzi, összetört szív szindrómában szenved. Vajna Tímea a patológián látta utoljára a férjét, de mint mondja, ez megnyugtatta. Andy halála után többen nyomoztak utána, egy kisbuszból figyelték a házat, és ismeretlenek kopogtak be, valamint azt is elhintette, hogy ugyan ki akarná őt megölni?!

Mivel a filmes nem készült a halálára, az örökséget sem osztotta el. Jelenleg az ügyvédek dolgoznak azon, hogy valami vagyona maradjon Timinek is. Mint kiderült, a fánkos boltban, illetve a gyémántüzletben is meglopták, utóbbi el is úszott. A modellt a családja vigasztalja.

„Anya azt mondja, lehet még egy új életem és családom. (…) Ha egy napra visszajöhetne Andy, rendet tenne, és mindenkit leordítana, aki megalázott engem, és rosszul viselkedett velem” – zárta a szavait könnyek között a fiatal özvegy. 

A videót itt megnézheted: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top