Sztárok

Eljött az a pont, amikor Demcsák Zsuzsa elsírta magát

Az extrém körülmények, a folyamatos terhelés, a kihívások és a viták mindenkit megviseltek. Most Demcsák Zsuzsánál jött el az a pont, amikor kicsordult a könnye.

Már adás előtt lehetett sejteni, hogy a tegnap esti Ázsia Expresszben lesznek megható jelentek, erről Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi is megosztott néhány képet és hozzá egy szívhez szóló üzenetet. 

Demcsák Zsuzsa így mondott köszönetet az őket befogadó családnak: 

Amikor a páros ismerkedni kezdett a sokgyerekes családdal, eleinte még csak játszottak a kicsikkel és nagyobbakkal, Zsuzsa a karjában hozta-vitte a legkisebbet, közben azt mondogatta, mennyire szeretne egy ilyen szép kisbabát. Aztán eljött a pont, amikor Kandiból és Zsuzsából is előjött, mennyire hiányzik nekik a család. A gyerekeket nézve Demcsák csak annyit mondott: „Igen, most mentek el nálam is…”

Miközben két nagyobb lánnyal beszélgetett Zsuzsa, arról nosztalgiázott, milyen régen volt, hogy az ő lánya ilyen kicsi volt.

Bár a műsorvezető azt bizonygatta a vendéglátóinak, hogy ő nem sírta el magát, látszott rajta, hogy fojtogatja a sírás, hiszen akkor már egy hónapja nem látta sem a fiát, sem a lányát. 

Demcsák Zuszsa a könnyeit törölgetve nyugtatta a gyerekeket, hogy ő nem sír

A megható jelenet képeiből válogattunk, és valószínű, hogy minden anya megérti, amit Demcsák Zsuzsa abban a pillanatban érzett: 

Megnézem
Összes kép (6)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top