Sztárok

Dallos Bogi: „Nem akartam senkit megbántani, degradálni”

Dallos Bogi megkezdte az első évét az X-Faktorban, már most az élete legjobb élményeként tartja számon a műsort.

Szombaton elstartol az X-Faktor, a megszokottól eltérő mentorcsapattal, hiszen Radics Gigi távozott, helyette Dallos Bogi csatlakozott a fiúkhoz. A fiatal énekesnő óriási mérföldkőként írja le a műsort, és rendkívül lelkes. Imádja a tehetségkutató minden percét.

„Gyerekkoromtól kezdve néztem az X-Faktort a családommal, és kifejezetten rajongtam érte. Volt elképzelésem, hogy mi fog történni, hiszen ismerem a formátumot. Viszont élőben ott lenni olyan pillanatoknál, amikor sztár születik a színpadon, az rendkívüli érzés, és nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért. Kicsit féltem attól, hogy milyen lesz beilleszkedni egy ilyen összeszokott csapatba, de a fiúk nagyon kedvesek voltak és sokat segítettek” – mesélte az nlc.-nek Bogi, aki a műsorban megélt érzelmeiről is beszélt.

X-Faktor válogató második nap 2019. június 15-én (Fotó: RTL Klub sajtóklub)

„Még sosem láttam magam tévéképernyőn sírni. Amikor a válogatókon ültünk, volt bennem egy olyan érzés, hogy nem akarom, hogy a nézők azt lássák, folyamatosan elérzékenyülök. Kicsit próbáltam visszafogni magam, így egy idő után ezt elengedtem. Ki kell mutatnunk, hogy hat ránk egy előadó, hiszen ez az egész arról szól, hogy kiadjuk magunkból az érzéseinket.”

Kapott hideget-meleget, amikor kiderült, hogy ő lesz az új női mentor, de nincs benne megfelelési kényszer, bár reméli, elnyeri a nézők szeretetét. „Nem akartam előre meghatározni, hogy milyen leszek, csak sodródtam az árral és magamat adtam. Sok oldalamat láthatják a nézők: van csipkelődős, remélem, hogy vicces, és el is érzékenyültem többször. Végig azt próbáltam elmondani, amit otthon, a barátaimnak is elmondanék. Nem akartam senki megbántani és degradálni, ez volt talán a két alapelv.”

X-Faktor válogató második nap 2019. június 15-én (Fotó: RTL Klub sajtóklub)

Bogi azt mondja, már érzi a figyelmet, sokan felismerik, és többen érdeklődnek a műsorral kapcsolatban. „Bárhova megyek, kérdeznek az X-Faktorról. Mindig az a nyitókérdés, hogy vannak-e még jó és vicces produkciók. Ez a műsor egy mérföldkő az életemben és a karrieremben, nagyon lelkes vagyok. Mindegyik rész izgalmas, a válogató, a tábor és majd a mentorkodás is. Azért van bennem egy kis félelem is, hogy miként reagálnak majd rám az emberek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top